Recept uit Groot handboek sauzen:
Mousselinesaus
- Ingrediënten:
- boter, cayennepeper, citroensap, dragon, eidooier, laurier, peterselie, room, sjalot, witte peperkorrels, witte wijn, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- sauzen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | banyulsazijn, bloem, boter, de koninck bier, eidooier, fingerling-aardappelen, geklaarde boter, kalfsfilet, kalfsjus, kasteelbier, kerstomaat, koriander, laurier, munt, nieuwe aardappel, nootmuskaat, olie, palmbier, parelui, peterselie, prei, sesamzaad, sherryazijn, sjalot |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit JGV - A Life in 12 Recipes: