11 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelazijnbierbruine suikerbruin mosterdzaadcayennepeperdaikondonkere sojaoliefijne mosterdfilodeeggedroogde marjoleingedroogde tijmgeel mosterdzaadgemberknoflookkombu dashikomijnzaadkorianderkorianderzaadlente-uirijstwijnrode uisojasauszeewierzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

7 snelle toevoeginen voor dashidipsaus

Ingrediënten:
chilipeper, daikon, gember, gemberpoeder, honing, knoflook, kombu dashi, lente ui, mirin, rettich, sesamzaad, sjalot, sojasaus, suiker en wasabipasta

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Spinazie-aardappel-kurkummabörek

Ingrediënten:
appelazijn, bier, bruine suiker, bruin mosterdzaad, donker bier, fijne mosterd, filodeeg, gedroogde marjolein, gedroogde tijm, geel mosterdzaad, gemalen kurkuma, zout, knoflook, knoflooktenen, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruimige aardappels, laurierbladeren, mirin, nigellazaad, plantaardige boter, rijstazijn, romanesco, roosjes, sesamzaad, sherryazijn, sjalotten, spinazie, suiker, sumak, verse tijm, wilde rucola, witte wijnazijn en yoghurt

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Spinazie-aardappel-kurkummabörek recept - Food and Friends

Ingrediënten:
appelazijn, bier, bruine suiker, bruin mosterdzaad, donker bier, fijne mosterd, filodeeg, gedroogde marjolein, gedroogde tijm, geel mosterdzaad, gemalen kurkuma, zout, knoflook, knoflooktenen, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruimige aardappels, laurierbladeren, mirin, nigellazaad, plantaardige boter, rijstazijn, romanesco, roosjes, sesamzaad, sherryazijn, sjalotten, spinazie, suiker, sumak, verse tijm, wilde rucola, witte wijnazijn en yoghurt

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudige zeewiersalade

Ingrediënten:
cayennepeper, donkere sojaolie, lente-ui, rijstwijn, rode ui, sesamzaad, sjalot, sojasaus, suiker, zeewier en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudige zeewiersalade met noten

Ingrediënten:
amandel, cashewnoten, cayennepeper, donkere sojaolie, lente-ui, pecannoten, rijstwijn, rode ui, sesamzaad, sjalot, sojasaus, suiker, walnoten, zeewier en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch