Recept uit De kunst van het koken:
Gekookte vis bij Normandische visschotel
- Ingrediënten:
- bloem, boter, mossel, gekookt kreeftenvlees, vis, visbouillon, water en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, ei, eidooier, eiwit, frituurolie, gaar vlees, gekookt kreeftenvlees, kip, melk, mossel, paneermeel, peper, room, visbouillon, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: