3 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: adukibonenaubergineavocadobloembroccolicitroengrasdashidipsauseiercrepefijne kristalsuikergembergrof zeezoutkimchiknoflookkombu dashikomkommerlichte sojasausmaïzenamisosaussesamoliezwart sesamzaad
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Tofu met vijf kruiden, gestoomde aubergines en kardemompassata

Ingrediënten:
aubergine, bloem, bosui, chinees vijfkruidenpoeder, citroengras, fijne kristalsuiker, gemalen kardemom, gember, grof zeezout, knoflook, lichte sojasaus, maïzena, mirin, rijstazijn, rode chilipeper, sesamolie, shaoxing-rijstwijn, thaise sjalotjes, tofu, tomatenpassata, tomatenpuree, witte peper, zonnebloemolie, zwarte peper en zwart sesamzaad

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Lunch / bijgerecht uit Fresh en light:

Krokante tofoesalade

Ingrediënten:
broccoli, broccolini, komkommer, mirin, misopasta, olie, peultjes, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, tofu en zwart sesamzaad

Soort:
salade
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër 1 notitie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Sushirolletjes

Ingrediënten:
adukibonen, aubergine, avocado, boontjes, dashidipsaus, edamamebonen, eiercrepe, gember, kimchi, kliswortel, kombu dashi, komkommer, lente ui, mirin, misosaus, nori, nori-shake, norivel, paddenstoelenketchup, ponzusaus, radijs, rijst, rijstazijn, rijstwijnazijn, rode kerstomaten, sake, sesamzaad, sojabonen, sushirijst, tofu, ui, wasabipasta, wortel, zeewiersalade en zevenkruidenpoeder

Keuken:
Japans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente