Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bawangsaus (Uiensaus voor vis)
- Ingrediënten:
- asem, bloem, boter, djahé, ketjap manis, knoflook, nootmuskaat, peper, ui, water en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, banaan, bladerdeeg, bouillon, courgette, curry, currysaus, eekhoorntjesbrood, eidooier, garam masala, gemalen amandelen, groentebouillon, ingelegde ui, kerriepoeder, kokosolie, maïzena, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, paprika, pasta, sojasaus, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier: