Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:
Gestoomde zalm met venkel en munt
- Ingrediënten:
- citroensap, komkommer, mosterdzaad, munt, olijfolie, suiker, venkelknol, venkelzaad, witte wijnazijn en zalmfilet
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | cashewnoten, citroensap, fijne kristalsuiker, groene papaja, japanse rijstazijn, knoflook, koriander, limoensap, mango, mirin, mosterdzaad, nuoc mam, olie, olijfolie, radijs, rijstazijn, rucola, sojasaus, sugar snaps, thee, venkelzaad, witte wijnazijn |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: