Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Kroketten dominicaine - Auguste Escoffier, 1902
- Ingrediënten:
- bechamelsaus, cayennepeper, champignons, ei, oester, oesternat, kreeftenboter, paneermeel, sauce soubise en vinblancsaus
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis op zout, boter, cayennepeper, champignon, citroensap, crêpes, eekhoorntjesbrood, eidooier, fontina, frituurolie, gekookte ham, gevogelte, ham, knoflook, kreeftenboter, nootmuskaat, oester, oesternat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: