7 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterboucheescroutonseidooiergarnaalgecanneleerde champignonhoedjesgekookte gambasin witte wijn gekookte mosselenkip gestoofd met aromatische groentenkippenbouillonkipquenelleskookvocht van mosselenkookvocht van viskreeftenboterkreeftenvleeskreeftscharenkruidenlauriermadeira sercialpeperpeterselietongfilet gepocheerd in witte wijntruffelwitte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Garniture de volaille, financière

Ingrediënten:
bloem, boter, bouchees, champignons, citroensap, dragon, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, kip gestoofd met aromatische groenten, kippenbouillon, kipquenelles, laurier, madeira sercial, melk, peper, peterselie, slagroom, tijm, truffels uit blik, truffelvocht, vol-au-vent, wijn, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / pastei