102 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbasilicumbleekselderijbloembotercayennepepercitroendragoneiextra vierge olijfoliekippenbouillonknoflooklaurierlente-uimuntolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode spaanse peperrode uirozemarijntijmuiwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Lunch / buffet / bijgerecht uit Kook met Jamie:

Mijn favoriete coleslaw

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, engelse mosterd, mayonaise, rode appel, rode ui, witte kool, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Zomerse tagliarini

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, taglierini, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:

Bloemkoolcurrybeigents

Ingrediënten:
aardappel, bier, bladpeterselie, bloemkool, citroen, gedroogde rode spaanse peper, komijnzaad, olie, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zwarte peperkorrels en zwart mosterdzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Superlinguine met pijlinktvis

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, erwtjes, extra vierge olijfolie, knoflook, linguine, munt, pijlinktvis, rode spaanse peper, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Salade met eend uit het midden oosten

Ingrediënten:
amandelen, bladpeterselie, citroen, granaatappel, kaneel, lamsoor, mandarijn, munt, olijfolie, pistachenootjes, rozemarijn, tamme eend, zeezout, zure kersen en zwarte peper

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Gegrilde, opengelegde zeeduivel met gestoofde snijbonen

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, basilicum, bladpeterselie, citroen, extra vierge olijfolie, gedroogde spaanse peper, knoflook, olijfolie, passata, rozemarijn, snijbonen, zeeduivel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met paddenstoelen

Ingrediënten:
basisrecept voor risotto, bladpeterselie, bouillon, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, tijm, wilde paddenstoelen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Gnocchi met paddenstoelen en salie

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, bospaddestoel, gnocchi, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:

Krokante, gekruide reuzengarnalen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, broodkruim, citroen, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, reuzengarnalen, rucola, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Bijgerecht uit Kook met Jamie:

Wortels van de kantinedames

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, extra vierge olijfolie, groentebouillon, knoflook, sinaasappel, witte wijn, wortels, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Zwarte-engeltjes-taglia

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, coquilles, extra vierge olijfolie, knoflook, rode spaanse peper, witte wijn, zeezout, zwarte pasta en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Fusilli met worst voor echtekerels

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, fusilli, gedroogde oregano, gedroogde rode spaanse peper, italiaanse worstjes, olijfolie, parmezaanse kaas, venkelzaad, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Gebraden lamsbout met aubergines en uien

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, aubergine, bladpeterselie, extra vierge olijfolie, gedroogde oregano, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, lamsbout, olijfolie, pruimtomaten in blik, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees
Haal meer recepten op...