Gesmoorde bladgroenten met knapperige polenta

Je vindt dit recept op pagina 22 in delicious. magazine - 2011-10 .

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Polenta met roergebakken snijbiet

Een recept uit Veronique Pouw

raapstelenflapjes

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Polenta, knapperige, met gesmoorde bladgroenten

delicious. magazine - 2011-10

Balikli ekmek - maïsbrood van de zwarte zee met prei en sprotjes

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!