Rozenwateryoghurt met pistachenoten en granaatappel
Je vindt dit recept op pagina 72 in delicious. magazine - 2011-09 .
- Soort:
- fruit / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Dit was een heel bijzonder dessert. Ik had geen rozenwater, dus oranjebloesemwater gebruikt. Ook geen dikke yoghurt maar kwark gebruikt. Heel erg lekker, verrassend & inspirerend.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!