Grouse (korhoen), in z’n geheel gebraden, met whisky-jus

Je vindt dit recept op pagina 109 in delicious. magazine - 2010-11 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Schoorsteenvegersgelato

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Espresso-whiskycakejes

Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Mokka-ijs met geroosterde pijnboompitten en whisky

delicious. magazine - 2013-08

Apple Pie Old-Fashioned

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!