Dorade, gegrild, met artisjok, venkel en venkel-knoflookolie

Je vindt dit recept op pagina 62 in delicious. magazine - 2010-06 .

Gang:
lunchgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zeebaars of andere hele vis uit de oven met artisjokken

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Gebakken zeebrasem gevuld met pesto van zongedroogde tomaten met saffraanrijst en seizoengroente

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Artisjok met aardappel, koud

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Dorade, gegrilde, met artisjok, venkel en venkel-knoflookolie

delicious. magazine - 2010-06

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!