Tomatensoep, geroosterde-, met druiven, walnoot en ricotta

Je vindt dit recept op pagina 42 in delicious. magazine - 2016-13 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Druivenbladerdeegjes

Serveersuggestie Druivenbladerdeegjes

Wat je moet weten over wijn uit de Roussillon

Een recept uit Isabel

Mijn nieuwste beste salade

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Pizza met groene en blauwe druiven, rozemarijn, pijnboompitten en ricotta

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!