fruit

Zoek naar fruit in jouw eigen kookboeken

Fruit koken? De lekkerste recepten:

Recept uit delicious. magazine - 2007-07:

Crème brûlee avec Muscat de Beaumes de Venise

Soort:
fruit

Recept uit delicious. magazine - 2007-08:

Crème brûlée-taartjes

Soort:
fruit
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Cranberries

Ingrediënten:
bruine suiker, cranberries, honing, rode wijn en sinaasappelsap

Keuken:
Internationaal
Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Watermelon Rind Kimchi

Ingrediënten:
bird's-eye chilipeper, bosui, gedroogde garnalen, gember, knoflook, melkzuur, suiker, watermeloenschil en zout

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Watermelon Meat

Ingrediënten:
watermeloen

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Pickled Lemon

Ingrediënten:
citroen, suiker, water en witte wijnazijn

Soort:
fruit
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Bijgerecht uit De Thaise keuken:

Geroerbakte ananas met gember

Ingrediënten:
ananas, gember, knoflook, limoen, rode peper, sjalot en sojasaus

Keuken:
Thais
Soort:
fruit
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Perenboom

Ingrediënten:
bladgelatine, citroentijm, citroenzuur, clara frijs-peer, druivenpitolie, eidooier, fondant, heidebloemen, ijzerhardkruid, jeneverbes, peer, perenaquavit, room, sparrennaalden, sparrenolie, sparrentak, suiker, tijmolie, velletjes van onrijpe jeneverbes, venkelgroen, water en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
fruit
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht uit Noma: a work in progress:

Geschaafde onrijpe aardbeien met slawortels

Ingrediënten:
appelbalsamico, appelsap, bindsla, bladgelatine, druivenpitolie, groenejeneverbessenolie, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, onrijpe witte aardbeien, zout, zuringsap en zwartebessenblad

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
fruit
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Frambozen met prosecco

Ingrediënten:
framboos, frambozenlikeur, poedersuiker, prosecco en verse munt

Soort:
fruit
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Rabarber met vanilleroom

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienlikeur, boter, griekse yoghurt, rabarber, slagroom, suiker en vanillestokje

Keuken:
Hollands
Soort:
fruit
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebakken abrikozen

Ingrediënten:
abrikozen, boter, citroenschil, gedroogde abrikozen, gember en sinaasappelschil

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
fruit
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Vijgentaartje uit de Gascogne

Ingrediënten:
amandelspijs, banketbakkersroom, filodeeg, kristalsuiker, boter, suikerstroop en vijgen

Soort:
fruit
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / nagerecht uit De Thaise keuken:

Papaja's met jasmijnbloemensiroop

Ingrediënten:
jasmijnbloesem, limoen, palmsuiker en papaja

Keuken:
Thais
Soort:
fruit
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / nagerecht uit De Thaise keuken:

Op z'n Thais gebakken ananas

Ingrediënten:
ananas, boter, gele basterdsuiker, kokos, limoen, limoensap en yoghurt

Keuken:
Thais
Soort:
fruit
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / nagerecht uit De Thaise keuken:

Gestoomde nectarines met custard

Ingrediënten:
ei, kokosmelk, nectarine en palmsuiker

Keuken:
Thais
Soort:
fruit

Bijgerecht uit delicious. magazine - 2009-04:

(Kwee)peer-karamelpasta

Ingrediënten:
kweepeer en pasta

Soort:
fruit

Bijgerecht uit delicious. magazine - 2009-08:

Mirabellenjam met vanille

Ingrediënten:
vanille

Soort:
fruit
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Roomflappen met vruchten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, eieren, griessuiker, maïsbloem, room, vanillesuiker en water

Soort:
fruit
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Fantasiebiscuit

Ingrediënten:
biscuitdeeg, chocolade koffiebonen, chocoladekorrels, marsepeinen bloemen, mokkacrème, slagroom en zilveren suikerbolletjes

Soort:
fruit
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Minitrifles met vers fruit

Ingrediënten:
abrikozenjam, bladgelatine, cake, fruitsalade, slagroom en vanillesuiker

Keuken:
Brits
Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Compressed Green Apple

Ingrediënten:
appelazijn en groene appel

Soort:
fruit
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / nagerecht uit De keuken van de pure smaak:

Gemarineerde vijgen

Ingrediënten:
boter, citroensap, honing, kaneel, korianderzaad, sinaasappelschil, vanillestokje en vijgen

Keuken:
Frans
Soort:
fruit
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Aeblekage - Appelmoes met roggebrood

Ingrediënten:
appel, boter, citroensap, rode bessengelei, roggebrood, slagroom, suiker en water

Keuken:
Deens
Soort:
fruit
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / nagerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gemacereerde aardbeien - macerated strawberries

Ingrediënten:
bruine rum, louisiana-aardbeien, poedersuiker en sinaasappel

Keuken:
Amerikaans
Soort:
fruit
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / nagerecht uit De smaak van Conclusion:

Spaans aardbeientoetje

Ingrediënten:
aardbeien, boter, citroenijs, cointreau, kaneel, peper, suiker en wodka

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit