fruit

Zoek naar fruit in jouw eigen kookboeken

Fruit koken? De lekkerste recepten:

Recept uit delicious. magazine - 2007-07:

Crème brûlee avec Muscat de Beaumes de Venise

Soort:
fruit

Recept uit delicious. magazine - 2007-08:

Crème brûlée-taartjes

Soort:
fruit
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Sesame Apricots - Abrikozen met sesamzaad

Ingrediënten:
citroensap, clotted cream, gedroogde abrikozen, sesamzaad, suiker en water

Keuken:
Turks
Soort:
fruit
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Peren met slagroom en chocolade

Ingrediënten:
boter, kaneelstokje, kristalsuiker, peer, pure chocolade en slagroom

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

Rabarber-Aardbeienragout

Ingrediënten:
aardbeien, grenadine, rabarber, rosé-sekt en zetmeel

Keuken:
Duits
Soort:
fruit
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Msir (ingemaakte citroen)

Ingrediënten:
citroen, kaneel, korianderzaad, kruidnagel, laurier, peperkorrels en zeezout

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Flower Petals, chips, chewy

Ingrediënten:
eetbare bloemen

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Leek, chips, very crisp

Ingrediënten:
prei

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Leek, chips, crisp 1

Ingrediënten:
prei

Soort:
fruit
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / nagerecht / dessert uit Creative chef:

Persik en aardbei

Ingrediënten:
aardbei, griekse yoghurt, honing, kletskop, witte chocolade en witte perzik

Keuken:
Internationaal
Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kastanjepuree

Ingrediënten:
kastanjes, room, selderij, vetstof en zout

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde ananas

Ingrediënten:
ananas, azijn, diepvrieserwten, edammer, mayonaise, mortadella, peper, rode paprika, ui, yoghurt en zout

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Peren met sinaasappellikeur

Ingrediënten:
peren, praliné, sinaasappellikeur, suiker en vanilleroom

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Geflambeerde bananen

Ingrediënten:
bakbananen, citroen, rum, suiker en vetstof

Soort:
fruit
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Ingemaakte mandarijn

Ingrediënten:
armagnac, mandarijn, suiker en vanille

Soort:
fruit
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Citrusschilletjes konfijten

Ingrediënten:
citrusschil, fijne tafelsuiker, suiker en water

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Abrikozen met room

Ingrediënten:
abrikozen, citroen, marasquin, slagroom, suiker en vanillesuiker

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

wijnappeltjes met notenroom

Ingrediënten:
appelen, cassis-siroop, citroen, citroenmelisse, hazelnoten, kaneelstokje, rode wijn, rozijnen, slagroom, suiker en walnoten

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Herfstfruitsalade

Ingrediënten:
appelen, citroen, druiven, frambozenjenever, honing, kwetsen, peren, sinaasappelen en walnoten

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Gekarameliseerde fruitspiesjes

Ingrediënten:
appelen, blonde kandijsuiker, kaneelpoeder, peren, pruimen, room, vanille-ijs, verse muntblaadjes, vetstof en witte wijn

Soort:
fruit
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Winterperen in rode wijn - pere san martin al vino rosso

Ingrediënten:
kruidnagel, peer, poedersuiker, rode wijn en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
fruit
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / nagerecht uit Sergio's smaakmakers:

Kokos-vanillecrémeux

Ingrediënten:
amandelpoeder, ei, framboos, gelatine, gemalen kokos, grapefruit, mango, melk, peer, poedersuiker, room, rozenblaadjes, sinaasappel, suiker, vanilleolie en vanillestokje

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Exotische vruchtensalade met kokoscrème

Ingrediënten:
eierdooiers, exotisch fruit, gemalen kokos, kokosnotenlikeur, melk, slagroom, suiker en verse muntblaadjes

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Fruitsoepje met zacht fruit

Ingrediënten:
aardbeien, abrikozen, frambozen, peren, perziken, pruimen, rode wijn, rum, suiker en vruchtensap

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Vruchtensalade met kaas en yoghurt

Ingrediënten:
appel, bananen, cottagecheese, gemberpoeder, kaneel, kruidnagelpoeder, peer, platte kaas, sinaasappel, suikermeloen, tarwekiemen en yoghurt

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Fruit-notensalade

Ingrediënten:
abrikozen, bruine suiker, citroensap, granaatappel, noten, rozijnen, vijgen en water

Soort:
fruit