fruit

Zoek naar fruit in jouw eigen kookboeken

Fruit koken? De lekkerste recepten:

Recept uit delicious. magazine - 2007-07:

Crème brûlee avec Muscat de Beaumes de Venise

Soort:
fruit

Recept uit delicious. magazine - 2007-08:

Crème brûlée-taartjes

Soort:
fruit
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Peren in rode wijn - poires au vin rouge

Ingrediënten:
anijszaad, citroenschil, droge rode wijn, kaneelpijpje, kruidnagel, laurierblad, peer, peperkorrel, sinaasappelschil, suiker en venkelzaad

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
fruit
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Geflambeerde kweeperen met jam

Ingrediënten:
kristalsuiker, kweepeer, rode bessenjam en rum

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Vijgebloemen met cassissaus

Ingrediënten:
crème de cassis, droge witte wijn, suiker, verse munt en verse vijg

Soort:
fruit
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Basisrecept uit delicious. magazine - 2016-12:

Peren, gestoofde

Ingrediënten:
peren

Soort:
fruit
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Gepocheerde perziken met bramensaus

Ingrediënten:
bramen, citroenschil, droge witte wijn, framboos, perzik, slagroom, suiker en verse munt

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Crumble met herfstvruchten

Ingrediënten:
amandelschilfers, appelen, blauwe druiven, bloem, gedroogde abrikozen, gedroogde pruimen, kaneelpoeder, peren, rozijnen, slagroom, suiker en vetstof

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Fruitsoepje met zacht fruit

Ingrediënten:
aardbeien, abrikozen, frambozen, peren, perziken, pruimen, rode wijn, rum, suiker en vruchtensap

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Abrikozen met room

Ingrediënten:
abrikozen, citroen, marasquin, slagroom, suiker en vanillesuiker

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Vruchtensalade

Ingrediënten:
ananas, gember, guaves, kaneelstokje, limoenen, nootmuskaat, papaja, rum, sinaasappel, suiker en vanillestokje

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Fruitsalade

Ingrediënten:
likeur, schuimwijn, seizoensfruit, spuitwater en suiker

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Gekarameliseerde fruitspiesjes

Ingrediënten:
appelen, blonde kandijsuiker, kaneelpoeder, peren, pruimen, room, vanille-ijs, verse muntblaadjes, vetstof en witte wijn

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Herfstfruitsalade

Ingrediënten:
appelen, citroen, druiven, frambozenjenever, honing, kwetsen, peren, sinaasappelen en walnoten

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Vruchtensalade

Ingrediënten:
cactusvijgen, citroen, meloen, sinaasappelen, suiker en witte wijn

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

wijnappeltjes met notenroom

Ingrediënten:
appelen, cassis-siroop, citroen, citroenmelisse, hazelnoten, kaneelstokje, rode wijn, rozijnen, slagroom, suiker en walnoten

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Fruit-notensalade

Ingrediënten:
abrikozen, bruine suiker, citroensap, granaatappel, noten, rozijnen, vijgen en water

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Vruchtensalade met kaas en yoghurt

Ingrediënten:
appel, bananen, cottagecheese, gemberpoeder, kaneel, kruidnagelpoeder, peer, platte kaas, sinaasappel, suikermeloen, tarwekiemen en yoghurt

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Exotische vruchtensalade met kokoscrème

Ingrediënten:
eierdooiers, exotisch fruit, gemalen kokos, kokosnotenlikeur, melk, slagroom, suiker en verse muntblaadjes

Soort:
fruit
Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'

Basisrecept uit California Dreamin':

Gekonfijte kumquats

Ingrediënten:
kardamompeul, kristalsuiker en kumquat

Keuken:
Noord-Amerikaans / Amerikaans
Soort:
fruit
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

Rabarber-Aardbeienragout

Ingrediënten:
aardbeien, grenadine, rabarber, rosé-sekt en zetmeel

Keuken:
Duits
Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Watermelonmeat

Ingrediënten:
water, watermeloen en zout

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Apricots, dry, cooking sous vide in sugar syrup

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Salting, Sour pickling and Fermenting Papaya, Green

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Flower Petals, chips, chewy

Ingrediënten:
bloemblaadjes-schijfjes

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Blackberries, cooking sous vide for purees

Soort:
fruit