fruit

Zoek naar fruit in jouw eigen kookboeken

Fruit koken? De lekkerste recepten:

Recept uit delicious. magazine - 2007-07:

Crème brûlee avec Muscat de Beaumes de Venise

Soort:
fruit

Recept uit delicious. magazine - 2007-08:

Crème brûlée-taartjes

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Sour pickling Mango, Green

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Squash, moist and chewy Paper

Ingrediënten:
pompoenpuree

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Squash, dry flexible Paper

Ingrediënten:
pompoenpuree

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Squash, chips, chewy

Ingrediënten:
pompoenschijfjes

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

compressed or impregnated Melon

Ingrediënten:
meloen

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

compressed or impregnated Peach

Ingrediënten:
perzik en vanillesiroop

Soort:
fruit
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / nagerecht uit De Thaise keuken:

Papaja's met jasmijnbloemensiroop

Ingrediënten:
jasmijnbloesem, limoen, palmsuiker en papaja

Keuken:
Thais
Soort:
fruit
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Bijgerecht uit De Thaise keuken:

Geroerbakte ananas met gember

Ingrediënten:
ananas, gember, knoflook, limoen, rode peper, sjalot en sojasaus

Keuken:
Thais
Soort:
fruit
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / nagerecht uit De Thaise keuken:

Op z'n Thais gebakken ananas

Ingrediënten:
ananas, boter, gele basterdsuiker, kokos, limoen, limoensap en yoghurt

Keuken:
Thais
Soort:
fruit
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / nagerecht uit De Thaise keuken:

Gestoomde nectarines met custard

Ingrediënten:
ei, kokosmelk, nectarine en palmsuiker

Keuken:
Thais
Soort:
fruit
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Vijgentaartje uit de Gascogne

Ingrediënten:
amandelspijs, banketbakkersroom (gele room), filodeeg, kristalsuiker, roomboter, gesmolten, suikerstroop en vijgen

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Mangoes, cooking sous vide for purees

Soort:
fruit
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Bosbessenschuim

Ingrediënten:
bosbessen, citroen, griesmeel, melk, suiker en water

Keuken:
Hollands
Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Apricot, chips, chewy

Ingrediënten:
abrikozenschijfjes

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Squash, tender leather

Ingrediënten:
pompoenpuree

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Squash, chewy Leather 1

Ingrediënten:
pompoenpuree

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Squash, chewy Leather 2

Ingrediënten:
pompoenpuree

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

compressed or impregnated Kiwi

Ingrediënten:
aardbeiensap en kiwi

Soort:
fruit
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit De Thaise keuken:

Gefrituurde bananen

Ingrediënten:
banaan, bloem, dubbelkoolzure soda, ei, honing, kokos, sesamzaad, suiker en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Sour pickling, Sweet Pickling and Fermenting Fig

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Mushrooms, chips, crisp 3

Ingrediënten:
paddestoelenschijfjes

Soort:
fruit
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Persechelle con tartufo (ingemaakte perzik)

Ingrediënten:
olijfolie, perzik, suiker, truffel en zout

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

heat-treated citrus-segments

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

heat-treated Grape

Soort:
fruit