fruit

Zoek naar fruit in jouw eigen kookboeken

Fruit koken? De lekkerste recepten:

Recept uit delicious. magazine - 2007-07:

Crème brûlee avec Muscat de Beaumes de Venise

Soort:
fruit

Recept uit delicious. magazine - 2007-08:

Crème brûlée-taartjes

Soort:
fruit
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Perencompote met rode wijn

Ingrediënten:
kaneelstokje, kristalsuiker, peer, rode wijn, slagroom en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:

Cacao-omelet met sinaasappel en grapefruit

Ingrediënten:
boter, cacao, ei, grapefruit, honing, poedersuiker, sinaasappel en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
fruit
Een recept uit John Muller en Berthe Meijer - Het literaire eetboek

Diner / nagerecht uit Het literaire eetboek:

Poeh's honingbananen in een pakje

Ingrediënten:
banaan, bruine suiker, citroen, honing, kaneelpoeder en slagroom

Keuken:
Brits
Soort:
fruit
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Geflambeerde perziken

Ingrediënten:
perziken op sap, poedersuiker, rode bessenjam, rum en zacht broodje

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Peren in rode wijn

Ingrediënten:
citroen, citroensap, droge rode wijn, kaneelstokje, peer en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Abrikozenmoes

Ingrediënten:
gedroogde abrikozen, geleisuiker, suiker en water

Soort:
fruit
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Cranberries

Ingrediënten:
bruine suiker, cranberries, honing, rode wijn en sinaasappelsap

Keuken:
Internationaal
Soort:
fruit
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

Rabarber-Aardbeienragout

Ingrediënten:
aardbeien, grenadine, rabarber, rosé-sekt en zetmeel

Keuken:
Duits
Soort:
fruit
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Peren met slagroom en chocolade

Ingrediënten:
boter, kaneelstokje, kristalsuiker, peer, pure chocolade en slagroom

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

wijnappeltjes met notenroom

Ingrediënten:
appelen, cassis-siroop, citroen, citroenmelisse, hazelnoten, kaneelstokje, rode wijn, rozijnen, slagroom, suiker en walnoten

Soort:
fruit
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Peren in rode wijn - poires au vin rouge

Ingrediënten:
anijszaad, citroenschil, droge rode wijn, kaneelpijpje, kruidnagel, laurierblad, peer, peperkorrel, sinaasappelschil, suiker en venkelzaad

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
fruit
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Winterperen in rode wijn - pere san martin al vino rosso

Ingrediënten:
kruidnagel, peer, poedersuiker, rode wijn en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
fruit
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / nagerecht uit Recepten voor de wok:

Gekaramelliseerde appelen

Ingrediënten:
citroenrasp, gemalen amandelen, golden syrup, griekse yoghurt, handappel, ongezouten roomboter en wittebroodkruim

Keuken:
Europees
Soort:
fruit
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Sesame Apricots - Abrikozen met sesamzaad

Ingrediënten:
citroensap, clotted cream, gedroogde abrikozen, sesamzaad, suiker en water

Keuken:
Turks
Soort:
fruit
Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'

Basisrecept uit California Dreamin':

Gekonfijte kumquats

Ingrediënten:
kardamompeul, kristalsuiker en kumquat

Keuken:
Noord-Amerikaans / Amerikaans
Soort:
fruit
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Snack of tussendoortje uit Thailand, een culinaire reis:

Zongedroogde bananen

Ingrediënten:
banaan en honing

Keuken:
Thais
Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Vruchtensalade met kaas en yoghurt

Ingrediënten:
appel, bananen, cottagecheese, gemberpoeder, kaneel, kruidnagelpoeder, peer, platte kaas, sinaasappel, suikermeloen, tarwekiemen en yoghurt

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Exotische vruchtensalade met kokoscrème

Ingrediënten:
eierdooiers, exotisch fruit, gemalen kokos, kokosnotenlikeur, melk, slagroom, suiker en verse muntblaadjes

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Fruit-notensalade

Ingrediënten:
abrikozen, bruine suiker, citroensap, granaatappel, noten, rozijnen, vijgen en water

Soort:
fruit
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Most uit cactusvijgen - mosto di fico d´India

Ingrediënten:
amandel, bloem, cactusvijg, citroensap, druivensap, gesuikerde sinaasappelpartjes, kaneelstokje, maïzena en vanillestokje

Keuken:
Italiaans
Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Abrikozen met room

Ingrediënten:
abrikozen, citroen, marasquin, slagroom, suiker en vanillesuiker

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Gekarameliseerde fruitspiesjes

Ingrediënten:
appelen, blonde kandijsuiker, kaneelpoeder, peren, pruimen, room, vanille-ijs, verse muntblaadjes, vetstof en witte wijn

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Herfstfruitsalade

Ingrediënten:
appelen, citroen, druiven, frambozenjenever, honing, kwetsen, peren, sinaasappelen en walnoten

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Fruitsalade

Ingrediënten:
likeur, schuimwijn, seizoensfruit, spuitwater en suiker

Soort:
fruit