Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Gribenes - Kaantjes van gans of kip
- Ingrediënten:
- ganzenvel, kippenvel, peper en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- garnituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Asjkenazisch
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Drank (alcoholisch) / dranken / diner / nagerecht / dessert / drinken uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: