Gedopte diepvries-edamamebonen

Zoek naar gedopte diepvries-edamamebonen in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gedopte diepvries-edamamebonen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gedopte diepvries-edamamebonen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gedopte diepvries-edamamebonen:

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Salade van twee soorten bonen en limoen

Ingrediënten:
chilipeper, citroenblad, gedopte diepvries-edamamebonen, haricots verts, knoflook, koriander, limoenen, munt en zwart sesamzaad

Soort:
salade / Gegaarde groenten
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken limabonen alla parmigiana

Ingrediënten:
basilicum, cannellinibonen, edamamebonen, gigantes, kikkererwt, limaboon, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, ricotta, tomatensaus, tuinbonen en zout

Keuken:
Zuid Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken limabonen alla parmigiana

Ingrediënten:
cannellinibonen, edamamebonen, gigantes, kikkererwt, limaboon, mozzarella, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomatensaus, tuinbonen en zout

Keuken:
Zuid Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Salade van tuinbonen met munt en asperge

Ingrediënten:
asperge, citroensap, citroenzest, edamamebonen, limabonen, munt, olijfolie, sinaasappelsap, sinaasappelzest, suiker, tuinboon, tuinbonen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte verse kaas

Ingrediënten:
cottage cheese, doperwten, druivenpitolie, edamameboontjes, garam masala, kerriepoeder, knoflook, koriander, lente-ui, maïsolie, paneer, queso fresco, ui, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte verse kaas met chilipeper

Ingrediënten:
anaheimpepers, chilipepervlokken, cottage cheese, doperwten, druivenpitolie, edamameboontjes, garam masala, kerriepoeder, jalapeñpopepers, knoflook, koriander, lente-ui, maïsolie, paneer, queso fresco, serranopepers, ui, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte verse kaas met ei

Ingrediënten:
cottage cheese, doperwten, druivenpitolie, edamameboontjes, ei, garam masala, kerriepoeder, knoflook, koriander, lente-ui, maïsolie, paneer, queso fresco, ui, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte verse kaas met tomaat

Ingrediënten:
cottage cheese, doperwten, druivenpitolie, edamameboontjes, garam masala, kerriepoeder, knoflook, koriander, lente-ui, maïsolie, paneer, queso fresco, tomaat, tomaten uit blik, ui, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pilav met kikkererwten, doperwten en limabonen

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, doperwten, duivenerwten, edamamebonen, groentebouillon, kikkererwten, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rijst, tijm, ui, zout en zwartoogbonen

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch