tussengerecht

Zoek naar tussengerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste tussengerecht recepten

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Mouasseline van Sint-Jacobsnoten

Ingrediënten:
boter, crème fleurette, eiwit, fleur de sel, gember, knoflook, laurier, mascarpone, miniprei, olijfolie, prei, sint jakobsschelpen, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Pompoenravioli met eiercrème

Ingrediënten:
00-bloem, boter, ei, eiercrème, hokkaidopompoen, knoflook, mascarpone, nootmuskaat, olijfolie, pasta, witte truffel, witte truffelschil en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Spaghetti met posteleinpesto

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, knoflook, oude kaas, spaghetti, walnoten en winterpostelein

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Schelvis met grote macaroni

Ingrediënten:
droge witte wijn, kerstomaat, knoflook, macaroni, olijfolie, rode ui, schelvisfilet en verse marjolein

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Gebakken schol met koolrabi-salsa

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, citroen, extra vierge olijfolie, kappertje, koolrabi, rucola, scholfilet en sjalot

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Verse pappardelle met truffel

Ingrediënten:
00-bloem, boter, ei, kippenbouillon, mascarpone, olijfolie, witte truffel en zout

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / tussengerecht uit Culinaria Italia:

Pasta met ansjovissaus - bigoli in salsa

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bigoli, extra vergine olijfolie, pasta, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Cantharellensalade met abrikozen en verse amandelen

Ingrediënten:
abrikozen, amandelen, blanke azijn, cantharellen, citroensap, fleur de sel, olijfolie, piment d'espelette, sjalot, suiker, zomertruffel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
paddenstoelen
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / tussengerecht uit Story on a Plate:

Chrysanthemum tofusoup

Ingrediënten:
tofu en tomatenconsommé

Keuken:
Aziatisch / Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / tussengerecht uit Story on a Plate:

Naakt

Ingrediënten:
100 jaar oud kwartelei, eendenborst, ganzenvoet, hangop, miso en rogjus

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans / Internationaal
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Ravioli met topinamboer

Ingrediënten:
bonenkruid, durumbloem, eendenlever, ei, eiwit, kippenbouillon, knoflook, peper, sjalot, topinamboerpuree, truffelsap, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Groentebruschette, rokerige, met rode peper v Inktvis, gebakken, met appel-saffraanaioli

Ingrediënten:
aioli, appel, groente, inktvis, rode peper en saffraan

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Kwartels, gevulde, met savooiekool en cantharellen

Ingrediënten:
cantharellen, kwartels en savooiekool

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Coquilles, gebakken, op witlof, met een saus van rode biet

Ingrediënten:
coquilles, rode biet en witlof

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Boerenpaté met rozemarijn en walnoten

Ingrediënten:
rozemarijn en walnoten

Soort:
vlees

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Carpaccio van makreel, oosterse

Ingrediënten:
carpaccio en makreel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Kreeft, halve, met salade en truffelmayonaise

Ingrediënten:
kreeft, mayonaise en truffel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Aubergineschotel met kikkererwten en groene peper

Ingrediënten:
aubergines, groene peper en kikkererwten

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Couscous met rozijnen, pijnboompitten en groene olijven

Ingrediënten:
couscous, groene olijven, pijnboompitten en rozijnen

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Truffel-aardappelsoep met doperwten-puree en hazelnootkruim

Ingrediënten:
aardappels, doperwten, hazelnoot en truffel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Stracciatella-bouillon, roze, met biet-sinaasappelreductie

Ingrediënten:
biet, bouillon, sinaasappel en stracci

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Pastinaaksoep, kruidige

Ingrediënten:
pastinaak

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Paddenstoelensoep met mascarpone

Ingrediënten:
mascarpone en paddenstoelen

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Lamstartaar met piment, paars basilicumzout, flinterdunne radijs & sumakolie

Ingrediënten:
basilicum, olie, piment, radijs, sumak en tartaar

Soort:
vlees