tussengerecht

Zoek naar tussengerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste tussengerecht recepten

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Gelakte tongscharfilet met auberginecompote

Ingrediënten:
auberginecompote, gember, knoflook, limoen, olijfolie, rietsuiker, rode wijnazijn, sojasaus, tomatenketchup, tongscharfilet en water

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Gebakken eendenlever met perenchutney en stoofjus

Ingrediënten:
eendenlever, perenchutney en stoofjus

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Gefrituurde artisjok met courgette en kippenlevers

Ingrediënten:
artisjok, bloem, bloemkoolroosjes, citroen, courgette, ei, kippenlevers, knoflook, paddenstoelen, peper, sjalot, sperziebonen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Groene asperges met gortrisotto, gruyère en dragon

Ingrediënten:
dragon, gort, groene asperges, gruyerekaas, kippenbouillon, peper, sjalotjes, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
risotto
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Op de huid gebakken kabeljauw met couscous

Ingrediënten:
basilicum, bloem, cerisetomaat, courgette, couscous, kabeljauwfilet met huid, knoflook, koriander, olijfolie, peper, rode paprika, rode ui en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vis
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Linzen uit Le Puy met makreel uit de oven

Ingrediënten:
aardappelen, bleekselderij, bospeen, boter, citroen, kippenbouillon, knoflook, makreelfilets, peper, bladpeterselie, prei, puy-linzen, rookspek, sjalot en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Oester met champagnesaus

Ingrediënten:
boter, champagne, citroen, crème fraîche, knoflook, peper, platte oesters, sjalot, wilde spinazie, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Geroosterde zeebrasem met tuinbonen en venkel

Ingrediënten:
crème fraîche, dille, dragon, lente-ui, spekjes, tuinbonen, venkelknol en zeebrasem

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-06:

Tortellini met rivierkreeft en asperges

Ingrediënten:
asperges, rivierkreeft en tortellini

Soort:
pasta/noodles

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-07:

Tum siap (gekruid kipgehakt in bananenblad)

Ingrediënten:
bananenblad en kipgehakt

Soort:
hapjes / wild en gevogelte

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-04:

Spaghetti met vis en sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
sint-jakobsschelpen, spaghetti en vis

Soort:
zoet / pasta/noodles

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-06:

Spaghetti met knoflook, tomaat, rode peper en croutons

Ingrediënten:
croutons, knoflook, rode peper, spaghetti en tomaat

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-03:

Taartjes met hummus en salade

Ingrediënten:
hummus

Soort:
vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-04:

Vistempura met mosterdmayo

Ingrediënten:
mosterd

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-07:

Udang goreng (in beslag gefrituurde garnalen)

Ingrediënten:
beslag en garnalen

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-04:

Witlofcappuccino met kruidenolie

Ingrediënten:
kruidenolie en witlof

Soort:
zoet / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-09:

Taartjes met knoflookcrème, knoflooktomaatjes en heilbot

Ingrediënten:
heilbot, knoflook en tomaatjes

Soort:
quiche

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-08:

Zalmtempura met twee dipsauzen

Ingrediënten:
zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-06:

Tomaten-rucolabruschetta

Ingrediënten:
rucola en tomaten

Soort:
brood en broodgerecht / hapjes / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-01:

Tartines met zalm-sashimi en wasabi-avocado

Ingrediënten:
avocado, tartines, wasabi en zalm

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-04:

Tuinbonen-ricottatoastjes met basilicum en munt

Ingrediënten:
basilicum, munt, ricotta, toast en tuinbonen

Soort:
salade / vegetarisch / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-13:

Salade van Hollandse garnalen met sinaasappel en dragon

Ingrediënten:
dragon, hollandse garnalen en sinaasappel

Soort:
fruit / hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-08:

Salade met gekaramelliseerde peer, spinazie, avocado & bacon

Ingrediënten:
avocado, bacon, peer en spinazie

Soort:
fruit / hapjes / groenten, aardappels en peulvruchten

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-13:

Rucolasalade met gegrilde entrecote

Ingrediënten:
entrecote en rucola

Soort:
hapjes