tussengerecht

Zoek naar tussengerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste tussengerecht recepten

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Spaghetti met posteleinpesto

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, knoflook, oude kaas, spaghetti, walnoten en winterpostelein

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Gebakken schol met koolrabi-salsa

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, citroen, extra vierge olijfolie, kappertje, koolrabi, rucola, scholfilet en sjalot

Keuken:
Nederlands

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-07:

Salade met gerookte forel en bietjes

Ingrediënten:
bietjes en gerookte forel

Soort:
hapjes
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Schelvis met grote macaroni

Ingrediënten:
droge witte wijn, kerstomaat, knoflook, macaroni, olijfolie, rode ui, schelvisfilet en verse marjolein

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Zomerse doperwtensoep met knoflooktoast

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, crème fraîche, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, laurier, peperkorrels, prei, roomboter, salie, stokbrood, tijm, ui, verse doperwten, verse knoflook en wortel

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Aspergesoep met Stellendamse garnalen

Ingrediënten:
asperge, bladpeterselie, citroenrasp, hollandse garnalen, olijfolie en slagroom

Keuken:
Nederlands

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Kreeft, halve, met salade en truffelmayonaise

Ingrediënten:
kreeft, mayonaise en truffel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Groentebruschette, rokerige, met rode peper v Inktvis, gebakken, met appel-saffraanaioli

Ingrediënten:
aioli, appel, groente, inktvis, rode peper en saffraan

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Couscous met rozijnen, pijnboompitten en groene olijven

Ingrediënten:
couscous, groene olijven, pijnboompitten en rozijnen

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Aubergineschotel met kikkererwten en groene peper

Ingrediënten:
aubergines, groene peper en kikkererwten

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Carpaccio van makreel, oosterse

Ingrediënten:
carpaccio en makreel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Boerenpaté met rozemarijn en walnoten

Ingrediënten:
rozemarijn en walnoten

Soort:
vlees

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Coquilles, gebakken, op witlof, met een saus van rode biet

Ingrediënten:
coquilles, rode biet en witlof

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Kwartels, gevulde, met savooiekool en cantharellen

Ingrediënten:
cantharellen, kwartels en savooiekool

Een recept uit delicious. magazine - 2016-07

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-07:

Ceviche bandera

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / tussengerecht uit Junges Gemüse:

Portweinfeige auf Fenchelpüree / Vijgen in port op venkelpuree

Ingrediënten:
boter, citroensap, citroenschil, crème de cassis, kruidnagel, laurier, peper, plantaardige olie, port, rode wijn, venkelgroen, venkelknol, venkelpuree, vijgen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
fruit / vegetarisch / groente
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Winterposteleinsoepje met vanilleroom

Ingrediënten:
vanilleroom en winterpostelein

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Hertencarpaccio met rucolacress en kruidenolie

Ingrediënten:
carpaccio, cress, hert, kruidenolie en rucola

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Aardappel-peterseliesoepje met jeneverbes-tijmolie

Ingrediënten:
aardappel, jeneverbes, olie, peterselie en tijm

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Eendenborst, geroosterde, en radicchiosalade met walnoot

Ingrediënten:
eendenborst, radicchio en walnoot

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Eendenbout, gekonfijte, met gegratineerde mini-cassoulet

Ingrediënten:
eendenbout

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Eendenbouillon met kastanje-champignons en tortelini met rillettes

Ingrediënten:
champignons, eendenbouillon en kastanje

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Kokkelsoep met coquilles

Ingrediënten:
coquilles en kokkels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Witlofsalade met bloedsinaasappels en druivendressing

Ingrediënten:
bloedsinaasappels, druiven en witlof

Soort:
salade / vegetarisch / vegetarisch