tussengerecht

Zoek naar tussengerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste tussengerecht recepten

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Inktvis

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, inktvis, inktviskookvocht, paprikapoeder, rode paprika, ui, witte wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Zeebaars

Ingrediënten:
specerijenolie, zeebaarsfilet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Kruim van geroosterde prei

Ingrediënten:
gevriesdroogde sojasaus, pompernickel, prei en zeezout

Keuken:
Internationaal
Soort:
condiment
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Terrine van varken

Ingrediënten:
bruine suiker, kleurzout, laurier, mirepoix, pekel, schaaldierenbouillon, tijm, tomatenwater, varkensoren, varkenspoot en water

Soort:
bouillon
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Terrine van sla

Ingrediënten:
little gemsla, peper, transglutaminase (activa®) en zout

Keuken:
Belgisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Royale van koraal

Ingrediënten:
agar-agar, koraal van kreeft, mascarpone, peper, schaaldierenfond en zeeegels

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Pasta al limone met knoflook, parmezaan en peterselie

Ingrediënten:
knoflook, parmezaanse kaas, pasta en peterselie

Soort:
vegetarisch / vegetarisch / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Burrata caprese met aubergine en tomatenzaadjes

Ingrediënten:
aubergine, burrata en tomaten

Soort:
vegetarisch / vegetarisch / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Courgettebloemen gevuld met basilicumricotta

Ingrediënten:
basilicum, courgettebloemen en ricotta

Soort:
vegetarisch / vegetarisch / vegetarisch / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Sardines uit de grillpan met kruidige broodsalsa

Ingrediënten:
brood en sardines

Soort:
wild en gevogelte

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Salade van radicchio, asperges en zeebaars gegaard in citroensap

Ingrediënten:
asperges, citroensap, radicchio en zeebaars

Soort:
salade / wild en gevogelte
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Groene asperges met gortrisotto, gruyère en dragon

Ingrediënten:
dragon, gort, groene asperges, gruyerekaas, kippenbouillon, peper, sjalotjes, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
risotto
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Oester met champagnesaus

Ingrediënten:
boter, champagne, citroen, crème fraîche, knoflook, peper, platte oesters, sjalot, wilde spinazie, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Geroosterde zeebrasem met tuinbonen en venkel

Ingrediënten:
crème fraîche, dille, dragon, lente-ui, spekjes, tuinbonen, venkelknol en zeebrasem

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Gebakken eendenlever met perenchutney en stoofjus

Ingrediënten:
eendenlever, perenchutney en stoofjus

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Linzen uit Le Puy met makreel uit de oven

Ingrediënten:
aardappelen, bleekselderij, bospeen, boter, citroen, kippenbouillon, knoflook, makreelfilets, peper, bladpeterselie, prei, puy-linzen, rookspek, sjalot en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Gelakte tongscharfilet met auberginecompote

Ingrediënten:
auberginecompote, gember, knoflook, limoen, olijfolie, rietsuiker, rode wijnazijn, sojasaus, tomatenketchup, tongscharfilet en water

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Gefrituurde artisjok met courgette en kippenlevers

Ingrediënten:
artisjok, bloem, bloemkoolroosjes, citroen, courgette, ei, kippenlevers, knoflook, paddenstoelen, peper, sjalot, sperziebonen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Op de huid gebakken kabeljauw met couscous

Ingrediënten:
basilicum, bloem, cerisetomaat, courgette, couscous, kabeljauwfilet met huid, knoflook, koriander, olijfolie, peper, rode paprika, rode ui en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vis
Een recept uit delicious. magazine - 2016-01

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-01:

Tijgergarnalen met chermoulaboter

Ingrediënten:
boter en tijgergarnalen

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit delicious. magazine - 2016-05

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-05:

Ravioli met gebarbecuede kreeft en kreeftsaus

Ingrediënten:
kreeft en ravioli

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Heilbot, rauwe, met gemarineerde venkel en sinaasappeljus

Ingrediënten:
heilbot, sinaasappel en venkel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit delicious. magazine - 2016-11

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-11:

Zoete-aardappelpuree met paddenstoelenceviche

Ingrediënten:
aardappelpuree en paddenstoelen

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-13:

Wijting, gepocheerde, met appel en avocadopuree

Ingrediënten:
appel, avocado en wijting

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren