tussengerecht

Zoek naar tussengerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste tussengerecht recepten

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Schelvis met grote macaroni

Ingrediënten:
droge witte wijn, kerstomaat, knoflook, macaroni, olijfolie, rode ui, schelvisfilet en verse marjolein

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / tussengerecht uit Junges Gemüse:

Portweinfeige auf Fenchelpüree / Vijgen in port op venkelpuree

Ingrediënten:
boter, citroensap, citroenschil, crème de cassis, kruidnagel, laurier, peper, plantaardige olie, port, rode wijn, venkelgroen, venkelknol, venkelpuree, vijgen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
fruit / vegetarisch / groente
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Gebakken schol met koolrabi-salsa

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, citroen, extra vierge olijfolie, kappertje, koolrabi, rucola, scholfilet en sjalot

Keuken:
Nederlands
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Carpaccio van lamsbout met biet, gepofte knoflook en peterselie

Ingrediënten:
biet, carpaccio, knoflook, lamsbout en peterselie

Soort:
vlees
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Rode biet, ricotta & parelgort

Ingrediënten:
parelgort, ricotta en rode biet

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Spaghetti met posteleinpesto

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, knoflook, oude kaas, spaghetti, walnoten en winterpostelein

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / tussengerecht uit Culinaria Italia:

Pasta met ansjovissaus - bigoli in salsa

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bigoli, extra vergine olijfolie, pasta, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Cantharellensalade met abrikozen en verse amandelen

Ingrediënten:
abrikozen, amandelen, blanke azijn, cantharellen, citroensap, fleur de sel, olijfolie, piment d'espelette, sjalot, suiker, zomertruffel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
paddenstoelen
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Lamsboutcarpaccio met biet, gepofte knoflook en peterselie

Ingrediënten:
biet, carpaccio, knoflook, lamsbout en peterselie

Soort:
vlees
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Pompoenhummus met geroosterde-kipsalade

Ingrediënten:
hummus en pompoen

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Pijlinktvis, geroosterde, met chili-limoenolie

Ingrediënten:
chili, limoenolie en pijlinktvis

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Vis, gemarineerde, met gestoofde meiknolletjes

Ingrediënten:
meiknolletjes en vis

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Kreeft, halve, met grapefruit-venkelsalade en anijsmayo

Ingrediënten:
anijs, grapefruit en kreeft

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Ricotta, rode biet & parelgort

Ingrediënten:
parelgort, ricotta en rode biet

Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Tomatensoep, geroosterde-, met druiven, walnoot en ricotta

Ingrediënten:
druiven, ricotta, tomatensoep en walnoten

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Salade van wortel en gerookte zoete aardappel

Ingrediënten:
wortel en zoete aardappel

Soort:
salade / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Kipsalade, geroosterde-, met pompoenhummus

Ingrediënten:
hummus en pompoen

Soort:
salade / wild en gevogelte
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Cantharellensoep, romige, met lamsballetjes

Ingrediënten:
cantharellen

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Parelgort, rode biet & ricotta

Ingrediënten:
parelgort, ricotta en rode biet

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-01:

Couscous

Ingrediënten:
couscous

Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Sint-jakobsschelp, gebakken, met zalmkaviaar en avocado

Ingrediënten:
avocado, sint-jakobsschelp en zalmkaviaar

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Ganzenpaté

Soort:
vlees / hapjes / wild en gevogelte
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Truffel-aardappelsoep met doperwten-puree en hazelnootkruim

Ingrediënten:
aardappels, doperwten, hazelnoot en truffel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Stracciatella-bouillon, roze, met biet-sinaasappelreductie

Ingrediënten:
biet, bouillon, sinaasappel en stracci

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / vegetarisch