tussengerecht

Zoek naar tussengerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste tussengerecht recepten

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
vegetarisch / hapjes / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Job Franken, S. Benjamins en Yolanda van der Jagt - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Aspergesoep met Stellendamse garnalen

Ingrediënten:
asperge, bladpeterselie, citroenrasp, hollandse garnalen, olijfolie en slagroom

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Job Franken, S. Benjamins en Yolanda van der Jagt - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Zomerse doperwtensoep met knoflooktoast

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, crème fraîche, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, laurier, peperkorrels, prei, roomboter, salie, stokbrood, tijm, ui, verse doperwten, verse knoflook en wortel

Keuken:
Nederlands

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-07:

Salade met gerookte forel en bietjes

Ingrediënten:
bietjes en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Coquilles, gebakken, op witlof, met een saus van rode biet

Ingrediënten:
coquilles, rode biet en witlof

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Boerenpaté met rozemarijn en walnoten

Ingrediënten:
rozemarijn en walnoten

Soort:
vlees

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Couscous met rozijnen, pijnboompitten en groene olijven

Ingrediënten:
couscous, groene olijven, pijnboompitten en rozijnen

Soort:
vegetarisch / couscous/bulgur/quinoa

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Carpaccio van makreel, oosterse

Ingrediënten:
carpaccio en makreel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Aubergineschotel met kikkererwten en groene peper

Ingrediënten:
aubergines, groene peper en kikkererwten

Soort:
vegetarisch / groenten, aardappels en peulvruchten

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Kreeft, halve, met salade en truffelmayonaise

Ingrediënten:
kreeft, mayonaise en truffel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Groentebruschette, rokerige, met rode peper v Inktvis, gebakken, met appel-saffraanaioli

Ingrediënten:
aioli, appel, groente, inktvis, rode peper en saffraan

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Kwartels, gevulde, met savooiekool en cantharellen

Ingrediënten:
cantharellen, kwartels en savooiekool

Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Winterposteleinsoepje met vanilleroom

Ingrediënten:
vanilleroom en winterpostelein

Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Pastinaaksoep, kruidige

Ingrediënten:
pastinaak

Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Paddenstoelensoep met mascarpone

Ingrediënten:
mascarpone en paddenstoelen

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Ricottacakejes met pomodorini-tartaar & zoete knoflook

Ingrediënten:
knoflook, pomodorini, ricotta en tartaar

Soort:
vegetarisch / vegetarisch / vlees / fruit / hapjes
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Risottotaartje, krokant, met snijbiet

Ingrediënten:
risotto en snijbiet

Soort:
vegetarisch / vegetarisch / hapjes / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Worstjes gevuld met vis & kreeft

Ingrediënten:
kreeft, vis en worstjes

Soort:
fruit
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Tartaar van hert, mayonaise van boerenkool, biet, citroentijm, dille-olie met mosterzaad & haringkuit, bloedzuring

Ingrediënten:
biet, boerenkool, citroentijm, dille, haring, hert, kuit, mayonaise, mosterzaad, olie, tartaar en zuring

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Crème van messeklever, in hibiscus gepocheerde peer, gedroogde brioche, geroosterde noten en tuinkers

Ingrediënten:
brioche, noten, peer en tuinkers

Soort:
vegetarisch / vegetarisch / fruit / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Lamstartaar met piment, paars basilicumzout, flinterdunne radijs & sumakolie

Ingrediënten:
basilicum, olie, piment, radijs, sumak en tartaar

Soort:
vlees
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Winterbruschette met cannellini-hummus & krokante pancetta

Ingrediënten:
hummus en pancetta

Soort:
brood en broodgerecht / hapjes
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Ganzenpaté

Soort:
vlees / hapjes / wild en gevogelte
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Truffel-aardappelsoep met doperwten-puree en hazelnootkruim

Ingrediënten:
aardappels, doperwten, hazelnoot en truffel

Soort:
vegetarisch / vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Stracciatella-bouillon, roze, met biet-sinaasappelreductie

Ingrediënten:
biet, bouillon, sinaasappel en stracci

Soort:
vegetarisch / vegetarisch / soep/bouillon