tussengerecht

Zoek naar tussengerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste tussengerecht recepten

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / tussengerecht uit Story on a Plate:

Naakt

Ingrediënten:
100 jaar oud kwartelei, eendenborst, ganzenvoet, hangop, miso en rogjus

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans / Internationaal
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / tussengerecht uit Story on a Plate:

Chrysanthemum tofusoup

Ingrediënten:
tofu en tomatenconsommé

Keuken:
Aziatisch / Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / tussengerecht uit Junges Gemüse:

Portweinfeige auf Fenchelpüree / Vijgen in port op venkelpuree

Ingrediënten:
boter, citroensap, citroenschil, crème de cassis, kruidnagel, laurier, peper, plantaardige olie, port, rode wijn, venkelgroen, venkelknol, venkelpuree, vijgen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
fruit / vegetarisch / groente
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Aspergesoep met Stellendamse garnalen

Ingrediënten:
asperge, bladpeterselie, citroenrasp, hollandse garnalen, olijfolie en slagroom

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Zomerse doperwtensoep met knoflooktoast

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, crème fraîche, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, laurier, peperkorrels, prei, roomboter, salie, stokbrood, tijm, ui, verse doperwten, verse knoflook en wortel

Keuken:
Nederlands

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-01:

Couscous

Ingrediënten:
couscous

Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Lamstartaar met piment, paars basilicumzout, flinterdunne radijs & sumakolie

Ingrediënten:
basilicum, olie, piment, radijs, sumak en tartaar

Soort:
vlees
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Langoustines, gebrande, met jeneverbesolie, bleekselderij, groene appel, lavas & chips van gerookte mosselen

Ingrediënten:
bleekselderij, gerookte mosselen, groene appel, jeneverbes, langoustines, lavas en olie

Soort:
fruit
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Tartaar van hert, mayonaise van boerenkool, biet, citroentijm, dille-olie met mosterzaad & haringkuit, bloedzuring

Ingrediënten:
biet, boerenkool, citroentijm, dille, haring, hert, kuit, mayonaise, mosterdzaad, olie, tartaar en zuring

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Sint-jakobsschelp, gebakken, met zalmkaviaar en avocado

Ingrediënten:
avocado, sint-jakobsschelp en zalmkaviaar

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Ganzenpaté

Soort:
vlees / hapjes / wild en gevogelte
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Mini-cassoulet, gegratineerde, met gekonfijte eendenbout

Ingrediënten:
gekonfijte eendenbout

Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Winterposteleinsoepje met vanilleroom

Ingrediënten:
vanilleroom en winterpostelein

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Truffel-aardappelsoep met doperwten-puree en hazelnootkruim

Ingrediënten:
aardappels, doperwten, hazelnoot en truffel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Stracciatella-bouillon, roze, met biet-sinaasappelreductie

Ingrediënten:
biet, bouillon, sinaasappel en stracci

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Winterbruschette met cannellini-hummus & krokante pancetta

Ingrediënten:
hummus en pancetta

Soort:
brood en broodgerecht / hapjes
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Ricottacakejes met pomodorini-tartaar & zoete knoflook

Ingrediënten:
knoflook, pomodorini, ricotta en tartaar

Soort:
vlees / fruit / hapjes / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Risottotaartje, krokant, met snijbiet

Ingrediënten:
risotto en snijbiet

Soort:
hapjes / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Paddenstoelensoep met mascarpone

Ingrediënten:
mascarpone en paddenstoelen

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Pastinaaksoep, kruidige

Ingrediënten:
pastinaak

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Aardappel-peterseliesoepje met jeneverbes-tijmolie

Ingrediënten:
aardappel, jeneverbes, olie, peterselie en tijm

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Eendenborst, geroosterde, en radicchiosalade met walnoot

Ingrediënten:
eendenborst, radicchio en walnoten

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Eendenbout, gekonfijte, met gegratineerde mini-cassoulet

Ingrediënten:
eendenbout

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Hertencarpaccio met rucolacress en kruidenolie

Ingrediënten:
carpaccio, cress, hert, kruidenolie en rucola

Soort:
wild en gevogelte