tussengerecht

Zoek naar tussengerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste tussengerecht recepten

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Inktvis

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, inktvis, inktviskookvocht, paprikapoeder, rode paprika, ui, witte wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Terrine van varken

Ingrediënten:
bruine suiker, kleurzout, laurier, mirepoix, pekel, schaaldierenbouillon, tijm, tomatenwater, varkensoren, varkenspoot en water

Soort:
bouillon
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Zeebaars

Ingrediënten:
specerijenolie, zeebaarsfilet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Kruim van geroosterde prei

Ingrediënten:
gevriesdroogde sojasaus, pompernickel, prei en zeezout

Keuken:
Internationaal
Soort:
condiment
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Terrine van sla

Ingrediënten:
little gemsla, peper, transglutaminase (activa®) en zout

Keuken:
Belgisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Royale van koraal

Ingrediënten:
agar-agar, koraal van kreeft, mascarpone, peper, schaaldierenfond en zeeegels

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Crostini salamiboter + snijbiet en crostini tuinboonpuree + pecorino

Ingrediënten:
boter, crostini, pecorino, salami, snijbiet en tuinboon

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Pasta al limone met knoflook, parmezaan en peterselie

Ingrediënten:
knoflook, parmezaanse kaas, pasta en peterselie

Soort:
vegetarisch / vegetarisch / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Burrata caprese met aubergine en tomatenzaadjes

Ingrediënten:
aubergine, burrata en tomaten

Soort:
vegetarisch / vegetarisch / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Courgettebloemen gevuld met basilicumricotta

Ingrediënten:
basilicum, courgettebloemen en ricotta

Soort:
vegetarisch / vegetarisch / vegetarisch / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Tagliatelle met lente-ui, pancetta en tomatensaus

Ingrediënten:
lente-ui, pancetta, tagliatelle en tomatensaus

Soort:
vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Parmezaanschaaltjes met artisjoksalade in citroenmarinade

Ingrediënten:
artisjok, citroen, marinade en parmezaanse kaas

Soort:
vegetarisch / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Broodsalsa, kruidige, met sardines uit de grillpan

Ingrediënten:
brood en sardines

Soort:
brood en broodgerecht

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Sardines uit de grillpan met kruidige broodsalsa

Ingrediënten:
brood en sardines

Soort:
wild en gevogelte

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Salade van radicchio, asperges en zeebaars gegaard in citroensap

Ingrediënten:
asperges, citroensap, radicchio en zeebaars

Soort:
salade / wild en gevogelte

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Couscous met rozijnen, pijnboompitten en groene olijven

Ingrediënten:
couscous, groene olijven, pijnboompitten en rozijnen

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Ravioli met topinamboer

Ingrediënten:
bonenkruid, durumbloem, eendenlever, ei, eiwit, kippenbouillon, knoflook, peper, sjalot, topinamboerpuree, truffelsap, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Coquilles, gebakken, op witlof, met een saus van rode biet

Ingrediënten:
coquilles, rode biet en witlof

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Kwartels, gevulde, met savooiekool en cantharellen

Ingrediënten:
cantharellen, kwartels en savooiekool

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Boerenpaté met rozemarijn en walnoten

Ingrediënten:
rozemarijn en walnoten

Soort:
vlees

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Carpaccio van makreel, oosterse

Ingrediënten:
carpaccio en makreel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Groentebruschette, rokerige, met rode peper v Inktvis, gebakken, met appel-saffraanaioli

Ingrediënten:
aioli, appel, groente, inktvis, rode peper en saffraan

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Kreeft, halve, met salade en truffelmayonaise

Ingrediënten:
kreeft, mayonaise en truffel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Aubergineschotel met kikkererwten en groene peper

Ingrediënten:
aubergines, groene peper en kikkererwten

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch