tussengerecht

Zoek naar tussengerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste tussengerecht recepten

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Gebakken schol met koolrabi-salsa

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, citroen, extra vierge olijfolie, kappertje, koolrabi, rucola, scholfilet en sjalot

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Schelvis met grote macaroni

Ingrediënten:
droge witte wijn, kerstomaat, knoflook, macaroni, olijfolie, rode ui, schelvisfilet en verse marjolein

Keuken:
Nederlands

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-07:

Salade met gerookte forel en bietjes

Ingrediënten:
bietjes en gerookte forel

Soort:
hapjes
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / tussengerecht uit Story on a Plate:

Naakt

Ingrediënten:
100 jaar oud kwartelei, eendenborst, ganzenvoet, hangop, miso en rogjus

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans / Internationaal
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / tussengerecht uit Story on a Plate:

Chrysanthemum tofusoup

Ingrediënten:
tofu en tomatenconsommé

Keuken:
Aziatisch / Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Ravioli met topinamboer

Ingrediënten:
bonenkruid, durumbloem, eendenlever, ei, eiwit, kippenbouillon, knoflook, peper, sjalot, topinamboerpuree, truffelsap, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / tussengerecht uit Junges Gemüse:

Portweinfeige auf Fenchelpüree / Vijgen in port op venkelpuree

Ingrediënten:
boter, citroensap, citroenschil, crème de cassis, kruidnagel, laurier, peper, plantaardige olie, port, rode wijn, venkelgroen, venkelknol, venkelpuree, vijgen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
fruit / vegetarisch / groente

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Groentebruschette, rokerige, met rode peper v Inktvis, gebakken, met appel-saffraanaioli

Ingrediënten:
aioli, appel, groente, inktvis, rode peper en saffraan

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-01:

Couscous

Ingrediënten:
couscous

Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Tartaar van hert, mayonaise van boerenkool, biet, citroentijm, dille-olie met mosterzaad & haringkuit, bloedzuring

Ingrediënten:
biet, boerenkool, citroentijm, dille, haring, hert, kuit, mayonaise, mosterdzaad, olie, tartaar en zuring

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Lamstartaar met piment, paars basilicumzout, flinterdunne radijs & sumakolie

Ingrediënten:
basilicum, olie, piment, radijs, sumak en tartaar

Soort:
vlees
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Ganzenpaté

Soort:
vlees / hapjes / wild en gevogelte
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Truffel-aardappelsoep met doperwten-puree en hazelnootkruim

Ingrediënten:
aardappels, doperwten, hazelnoot en truffel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Stracciatella-bouillon, roze, met biet-sinaasappelreductie

Ingrediënten:
biet, bouillon, sinaasappel en stracci

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Winterbruschette met cannellini-hummus & krokante pancetta

Ingrediënten:
hummus en pancetta

Soort:
brood en broodgerecht / hapjes
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Paddenstoelensoep met mascarpone

Ingrediënten:
mascarpone en paddenstoelen

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Ricottacakejes met pomodorini-tartaar & zoete knoflook

Ingrediënten:
knoflook, pomodorini, ricotta en tartaar

Soort:
vlees / fruit / hapjes / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Risottotaartje, krokant, met snijbiet

Ingrediënten:
risotto en snijbiet

Soort:
hapjes / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Pastinaaksoep, kruidige

Ingrediënten:
pastinaak

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Worstjes gevuld met vis & kreeft

Ingrediënten:
kreeft, vis en worstjes

Soort:
fruit
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Langoustines, gebrande, met jeneverbesolie, bleekselderij, groene appel, lavas & chips van gerookte mosselen

Ingrediënten:
bleekselderij, gerookte mosselen, groene appel, jeneverbes, langoustines, lavas en olie

Soort:
fruit
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Crème van messeklever, in hibiscus gepocheerde peer, gedroogde brioche, geroosterde noten en tuinkers

Ingrediënten:
brioche, noten, peer en tuinkers

Soort:
fruit / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Couscous met rozijnen, pijnboompitten en groene olijven

Ingrediënten:
couscous, groene olijven, pijnboompitten en rozijnen

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Aubergineschotel met kikkererwten en groene peper

Ingrediënten:
aubergines, groene peper en kikkererwten

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch