tussengerecht

Zoek naar tussengerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste tussengerecht recepten

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Paprikasoep, gele-

Ingrediënten:
paprika

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Bonen-selderijsoep met tijmolie

Ingrediënten:
bonen, olie, selderij en tijm

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Sushiterrine met spicy zalm

Ingrediënten:
zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Bloemkoolpuree met wijting en spruitjessalade

Ingrediënten:
bloemkool, spruitjes en wijting

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Spruitjessalade met wijting en bloemkoolpuree

Ingrediënten:
bloemkool, spruitjes en wijting

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Wijting met bloemkoolpuree en spruitjessalade

Ingrediënten:
bloemkool, spruitjes en wijting

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Prei met mierikswortel, appel en gerookte amandel

Ingrediënten:
amandel, appel, mierikswortel en prei

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Inktvis

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, inktvis, inktviskookvocht, paprikapoeder, rode paprika, ui, witte wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Terrine van varken

Ingrediënten:
bruine suiker, kleurzout, laurier, mirepoix, pekel, schaaldierenbouillon, tijm, tomatenwater, varkensoren, varkenspoot en water

Soort:
bouillon
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Terrine van sla

Ingrediënten:
little gemsla, peper, transglutaminase (activa®) en zout

Keuken:
Belgisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Royale van koraal

Ingrediënten:
agar-agar, koraal van kreeft, mascarpone, peper, schaaldierenfond en zeeegels

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Zeebaars

Ingrediënten:
specerijenolie, zeebaarsfilet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Kruim van geroosterde prei

Ingrediënten:
gevriesdroogde sojasaus, pompernickel, prei en zeezout

Keuken:
Internationaal
Soort:
condiment

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Ham, gerijpt, met cranberry-chutney

Ingrediënten:
ham

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Kippenleverparfait met granaatappel en salie

Ingrediënten:
granaatappel, kippenlever en salie

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Kwartelboutjes, in ganzenvet gekonfijt

Ingrediënten:
ganzenvet en kwartel

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Mille-feuille met Hollandse garnalen

Ingrediënten:
hollandse garnalen

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Cocktail van Hollandse garnalen

Ingrediënten:
hollandse garnalen

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Crème van selderijknol en truffelaardappel

Ingrediënten:
selderijknol en truffelaardappel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Bouillon met wontons

Ingrediënten:
bouillon

Soort:
soep/bouillon

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Gerookte makreel-feestpaté

Ingrediënten:
gerookte makreel

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Gravad lax met komkommersalade

Ingrediënten:
komkommer

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Vijg (gekaramelliseerd), met blauwe kaas

Ingrediënten:
blauwe kaas en vijg

Soort:
vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Vegataartje van aardappel, aubergine, paddenstoelen en geitenkaas

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, geitenkaas en paddenstoelen

Soort:
quiche / vegetarisch