tussengerecht

Zoek naar tussengerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste tussengerecht recepten

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Gebakken eendenlever met perenchutney en stoofjus

Ingrediënten:
eendenlever, perenchutney en stoofjus

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Op de huid gebakken kabeljauw met couscous

Ingrediënten:
basilicum, bloem, cerisetomaat, courgette, couscous, kabeljauwfilet met huid, knoflook, koriander, olijfolie, peper, rode paprika, rode ui en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vis
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Oester met champagnesaus

Ingrediënten:
boter, champagne, citroen, crème fraîche, knoflook, peper, platte oesters, sjalot, wilde spinazie, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Gelakte tongscharfilet met auberginecompote

Ingrediënten:
auberginecompote, gember, knoflook, limoen, olijfolie, rietsuiker, rode wijnazijn, sojasaus, tomatenketchup, tongscharfilet en water

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Geroosterde zeebrasem met tuinbonen en venkel

Ingrediënten:
crème fraîche, dille, dragon, lente-ui, spekjes, tuinbonen, venkelknol en zeebrasem

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Linzen uit Le Puy met makreel uit de oven

Ingrediënten:
aardappelen, bleekselderij, bospeen, boter, citroen, kippenbouillon, knoflook, makreelfilets, peper, platte peterselie, prei, puy-linzen, rookspek, sjalot en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Gefrituurde artisjok met courgette en kippenlevers

Ingrediënten:
artisjok, bloem, bloemkoolroosjes, citroen, courgette, ei, kippenlevers, knoflook, paddenstoelen, peper, sjalot, sperziebonen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Groene asperges met gortrisotto, gruyère en dragon

Ingrediënten:
dragon, gort, groene asperges, gruyerekaas, kippenbouillon, peper, sjalotjes, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
risotto

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Desembrood met gegrilde Ossau iraty en perzikvenkelchutney

Ingrediënten:
brood, perzik en venkel

Soort:
vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-03:

Geitenkaas met bleekselderij, dille en peterselie

Ingrediënten:
bleekselderij, dille, geitenkaas en peterselie

Soort:
hapjes / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-06:

Garnalen met geroosterde paprika en boterbonen

Ingrediënten:
boterbonen, garnalen en geroosterde paprika

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-02:

Garnalen-krabtaartjes, pittige

Ingrediënten:
garnalen en krab

Soort:
zoet

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-09:

Gebakken geitenkaas met honing

Ingrediënten:
geitenkaas en honing

Soort:
hapjes / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Auberginerolletje (gegrild)

Ingrediënten:
aubergine

Soort:
hapjes / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-08:

Coquilles met taglioni, zeekraal en kreeftensaus

Ingrediënten:
coquilles, kreeftensaus en zeekraal

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-03:

Bonendipsaus met rauwe groenten

Ingrediënten:
bonen en groenten

Soort:
hapjes / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Kastanje in naegelholt

Ingrediënten:
kastanje

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Kastanjes (geroosterd) met boerenboter en zeezout

Ingrediënten:
boerenboter, kastanjes en zeezout

Soort:
hapjes / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-09:

Kruidensalade met dragon-amandeldressing

Ingrediënten:
amandel en dragon

Soort:
salade / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-06:

Koude rijstloempia met koriander en chilisaus

Ingrediënten:
chilisaus, koriander en rijst

Soort:
hapjes / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-04:

Kruidensalade met kwarteleitjes

Ingrediënten:
kwarteleitjes

Soort:
salade / zoet / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-09:

Labne met olijfolie

Ingrediënten:
labne en olijfolie

Soort:
hapjes / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-06:

Kruidensalade met garnalentoastjes

Ingrediënten:
garnalen en toast

Soort:
salade / hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-10:

Herfstsalade (lauwwarme) van radicchio met rucola en feta

Ingrediënten:
feta, radicchio en rucola

Soort:
salade / vegetarisch