tussengerecht

Zoek naar tussengerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste tussengerecht recepten

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-04:

Aardappel-geitenkaaskroketjes met romescosaus

Ingrediënten:
aardappel en geitenkaas

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-04:

Caesarsalade met warmgerookte forel

Ingrediënten:
warmgerookte forel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-04:

Raapstelen, romige, met krab

Ingrediënten:
krab en raapstelen

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-04:

Ravioli met rivierkreeft, asperges en kreeftensaus

Ingrediënten:
asperges, kreeftensaus, ravioli en rivierkreeft

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Sushiterrine met spicy zalm

Ingrediënten:
zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Wijting met bloemkoolpuree en spruitjessalade

Ingrediënten:
bloemkool, spruitjes en wijting

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Paprikasoep, gele-

Ingrediënten:
paprika

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Prei met mierikswortel, appel en gerookte amandel

Ingrediënten:
amandel, appel, mierikswortel en prei

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Bloemkoolpuree met wijting en spruitjessalade

Ingrediënten:
bloemkool, spruitjes en wijting

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Spruitjessalade met wijting en bloemkoolpuree

Ingrediënten:
bloemkool, spruitjes en wijting

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Bonen-selderijsoep met tijmolie

Ingrediënten:
bonen, olie, selderij en tijm

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Mouasseline van Sint-Jacobsnoten

Ingrediënten:
boter, crème fleurette, eiwit, fleur de sel, gember, knoflook, laurier, mascarpone, miniprei, olijfolie, prei, sint jakobsschelpen, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Pompoenravioli met eiercrème

Ingrediënten:
00-bloem, boter, ei, eiercrème, hokkaidopompoen, knoflook, mascarpone, nootmuskaat, olijfolie, pasta, witte truffel, witte truffelschil en zout

Keuken:
Frans

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Bouillon met wontons

Ingrediënten:
bouillon

Soort:
soep/bouillon

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Cocktail van Hollandse garnalen

Ingrediënten:
hollandse garnalen

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Crème van selderijknol en truffelaardappel

Ingrediënten:
selderijknol en truffelaardappel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Gerookte makreel-feestpaté

Ingrediënten:
gerookte makreel

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Gravad lax met komkommersalade

Ingrediënten:
komkommer

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Knolselderijsoep met paddenstoelen

Ingrediënten:
knolselderij en paddenstoelen

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Kippenleverparfait met granaatappel en salie

Ingrediënten:
granaatappel, kippenlever en salie

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Ham, gerijpt, met cranberry-chutney

Ingrediënten:
ham

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Kwartelboutjes, in ganzenvet gekonfijt

Ingrediënten:
ganzenvet en kwartel

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Mille-feuille met Hollandse garnalen

Ingrediënten:
hollandse garnalen

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Vijg (gekaramelliseerd), met blauwe kaas

Ingrediënten:
blauwe kaas en vijg

Soort:
vegetarisch