P. Gordon, Peter Gordon en J. Cazals - Uit de keuken van The Sugar Club

Uit de keuken van The Sugar Club

125 fantastische fusion-recepten

Een boek van P. Gordon, Peter Gordon en J. Cazals

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Uit de keuken van The Sugar Club, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

UIT DE KEUKEN VAN THE SUGAR CLUB:de perfecte introductie tot de fusion-keuken.

In de nieuwste trend op kookgebied smelten de culinaire tradities uit Oost en West samen in de meest verrukkelijke recepten. Peter Gordon kookt volgens deze methode, die fusion genoemd wordt. Hij werd geboren in Nieuw-Zeeland en reisde langdurig door Azië. Na zijn omzwervingen opende hij in London het restaurant The Sugar Club, Zijn reiservaringen inspireerden hem tot gerechten als Gegrilde coquilles met zoete chilisaus en crème fraîche, Tartaar van tonijn met geroosterde tomaten, Beef pesto en Spinazierolletjes met gember, sesam en tamari. Ook zijn desserts getuigen van inventiviteit en smaak. Proef bijvoorbeeld eens een Kokostaart met passievruchten-mascarpone of een Cake van chocolade- en steransmousse. De recepten in UIT DE KEUKEN VAN THE SUGAR CLUB zijn helder, simpel en een genoegen om klaar te maken. Ze weerspiegelen de filosofie van Peter Gordon: invloeden uit de hele wereld resulteren in recepten die eenvoudig en snel te bereiden zijn. Vanaf de opening verkreeg zijn restaurant The Sugar Club lof en succes. Nu kunt u zelf proeven waarom.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken