Walter Lanckmans en W. Lanckmans - 1 - Eenvoudige gastronomie met Hotelschool Spermalie

1 - Eenvoudige gastronomie met Hotelschool Spermalie

basistechnieken

Een boek van Walter Lanckmans en W. Lanckmans

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 1 - Eenvoudige gastronomie met Hotelschool Spermalie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Eenvoudige gastronomie: een meesterlijke reeks die koken op niveau toegankelijk maakt voor iedereen. Elk boek neemt een aantal basisbereidingen en een welbepaald thema onder de loep. De technieken worden in harmonieuze gerechten gegoten. Tekst van Walter Lanckmans en foto’s van Bart Leuven brengen alles haarfijn in kaart. Stap voor stap worden de fundamenten van een goed onderbouwde keuken gelegd. In dit eerste deel staan de basistechnieken centraal. Van het perfect versnijden van groenten tot de meest geslaagde bereidingswijzen van aardappelen, rijst en deegwaren, overgoten met een bijpassende saus. 24 gerechten geven concreet vorm aan elke techniek. De nodige keukenapparatuur wordt ge ustreerd en toegelicht in de inleiding. De lijst met vaktermen achteraan het boek maakt het rijke keukenjargon licht verteerbaar. Een gastronomisch totaalpakket van briljante basics voor elke dag, helder uitgelegd door het ervaren team van Hotelschool Spermalie. Een tijdloos basiswerk.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken