G. van der Meer - Balans

Balans

beheersing van over- en ondergewicht

Een boek van G. van der Meer

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Balans, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Kun je eigenlijk afslanken als je de opdracht krijgt gewoon te gaan eten?
Dat kan inderdaad. Geertje van der Meer heeft tijdens haar jarenlange praktijkervaring dit advies aan veel van haar cli en gegeven. En het heeft geholpen!
Veel van haar cli en hebben op het randje gebalanceerd. Juist door goed en gezond eten te combineren met voldoende beweging is de balans die iedereen nodig heeft in zijn of haar leven, terug te vinden. Niet voor niets zegt Geertje van der Meer in haar inleiding:
“Het lange gevecht tegen de kilo’s is vaak een weg zonder einde. Elke keer is er iets nieuws, vaak weer iets van hetzelfde, maar dan in een ander jasje. In mijn praktijk zie ik de mensen langskomen met een lijncarri achter de rug van soms 40 jaar of meer. Moedeloos zijn ze geworden, verdrietig. Het lijkt alsof er geen oplossing is voor het overgewicht (…).”
Geertje brengt niet iets nieuws, geen spectaculaire oplossing, die even een hype is en dan weer verdwijnt. Geertje vertelt verhalen uit haar eigen praktijk als gewichtsconsulente. Ze geeft adviezen waarvan ze weet dat die in de praktijk uitvoerbaar en haalbaar zijn.
Of, zoals ze het zelf aangeeft: “Ik heb een resoluut besluit genomen. Ik vertel u precies hoe u moet afvallen en op gewicht kunt blijven. Met alle adviezen die ik in mijn praktijk gebruik. Stop met lijnen, ga gewoon eten, niet meer en niet minder dan u nodig heeft.”
In dit boek komt u uzelf, uw huisgenoten en familie, uw buren en kennissen tegen. U herkent ze in de verhalen uit Geertjes praktijk. Per hoofdstuk wordt aan de hand van de praktijkverhalen achtergrondinformatie gegeven en kunt u de bijbehorende tips en adviezen lezen. U kunt zelfs aan de hand van compleet uitgewerkte weekmenu’s uw eigen plan opstellen. Op weg naar gewoon eten, op weg naar uw balans.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken