C. Harms-Aris en T. Geerets - 2 - Sport kookboek

2 - Sport kookboek

gezonde en lekkere recepten voor (top)sporters. + interviews met topsporters en hun favoriete recept

Een boek van C. Harms-Aris en T. Geerets

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 2 - Sport kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Sportkookboek - deel 2
Carlien Harms-Aris & Tiny Geerets

Het belang van een gezonde voeding staat voor (top)sporters niet ter discussie. Een optimale voeding draagt ertoe bij maximaal te kunnen presteren. In de praktijk blijkt het vaak een probleem te zijn voor de sporters om dat ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen. Vooral de ‘warme’ hoofdmaaltijd komt in de knel door de vele trainingen en soms lastige trainingstijden.

Carlien Harms-Aris en Tiny Geerets zijn al vele jaren werkzaam als sportdiëtisten. Carlien Harms-Aris is ex topatlete (voormalig Nederlands kampioen 10 km hardlopen); Tiny Geerets loopt recreatief.

Dit kookboek is een vervolg op het eerste Sportkookboek. Vanwege het grote succes en de vraag van sporters naar meer, is nu het tweede Sportkookboek een feit geworden. Het bevat veertig nieuwe smakelijke koolhydraatrijke recepten. Alle zijn snel te bereiden, voldoen aan de eisen van een goede sportvoeding en inspireren tot variatie. Verder geven tien bekende topsporters hun favoriete recept prijs. In een interview geven ze daarnaast hun visie op voeding in relatie tot hun sport.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken