Hans van Wolde, Willem Jansen, Wim Jansen, W. Jansen, G. van Grinsven en H. van Wolde - Restaurant Beluga

Restaurant Beluga

uitzicht op inzicht

Een boek van Hans van Wolde, Willem Jansen, Wim Jansen, W. Jansen, G. van Grinsven en H. van Wolde

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Restaurant Beluga, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In nauwelijks enkele jaren tijd baande chef Hans van Wolde zich als ‘angry young man’ een weg naar de culinaire top in Nederland. ZIjn volledig vernieuwd restaurant te Maastricht, gelegen aan de oevers van de Maas, straalt een eigentijdse klasse uit die naadloos aansluit bij de meest trendy restaurants in Parijs, Londen of New York. Deze bewuste stijlkeuze, gekoppeld aan de grote gedrevenheid van de chef en zijn team, heeft ervoor gezorgd dat restaurant Beluga in geen tijd een must is geworden voor wie de gastronomische polsslag van deze tijd wil voelen en beleven. In restaurant Beluga proeft elke gast de ongeëvenaarde passie van de chef tot diep in het bord.
In Uitzicht op inzicht opent Hans van Wolde zijn hart voor de lezer. In een 10-tal meeslepende hoofdstukken brengt hij een synthese van zijn vakmanschap en visie, meteen een eerbetoon aan de keuken van de zuiverheid. Auteur Will Jansen (Horeca Journaal) en fotograaf Guy van Grinsven schetsen op indringende wijze een portret van de mens en de topkok Hans van Wolde en maken zo van Uitzicht op inzicht een culinaire uitgave zonder weerga.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken