Cherie Calbom en Maureen Keane - Sap gezond

Sap gezond

de gezonde power van groente en fruit in een glas; met complete sapkuren voor de meest voorkomende kwalen en ziekten

Een boek van Cherie Calbom en Maureen Keane

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sap gezond, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De gezonde power van groente en fruit in een glas!

Het drinken van verse groente- en fruitsappen is dé nieuwe manier om voldoende groente en fruit tot je te nemen. Als je ‘s morgens start met een glas versgeperst sap, dan heb je de dagelijkse benodigde vitaminen en mineralen al binnen en krijgt je systeem een kickstart.

Daarnaast zijn er ook sappen die juist iets specifieks voor je doen. Ze zijn effectief tegen darmkrampen, reinigen je lichaam, helpen diarree of juist verstopping te voorkomen, etc. Met Sap gezond geven Cherie Calbom en Maureen Keane een handige A-Z-gids met complete sapkuren voor de zeventig meest voorkomende kwalen en ziektes. Ze geven duidelijk aan welke soorten groente en fruit wanneer het meest effectief zijn. Zo helpt een sap van spinazie, groene pepers en wortel om acne tegen te gaan en helpen broccoli en knoflook tegen pijnlijke rugspieren.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken