Harvey Diamond en H. Diamond - Een leven lang fit

Een leven lang fit

Een boek van Harvey Diamond en H. Diamond

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Een leven lang fit, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Een leven lang fit is het best verkochte voedingsboek ter wereld. Alleen al in het Nederlandse taalgebied zijn meer dan 450.000 exemplaren verkocht en het bock bereikte drie jaar achtereen de eerste plaats van de non fictie-bestsellerlijst.
Het bijzondere van Een leven lang fit is dat het aantoont waarom diëten nooit écht werken. De filosofie van Harvey & Marilyn Diamond staat soms lijnrecht tegenover gevestigde ideeën. Bijvoorbeeld:
Een stevig ontbijt is goed voor u - Melk en melkprodukten moeten - De schijf van vier - Om af te vallen moet u voedsel met veel calorieën vermijden Fruit is een goed nagerecht waar u niet dik van wordt - Om af te vallen moet u een dieet volgen. Volgens de Diamonds zijn deze ‘wijsheden’ achterhaald en soms zelfs een gevaar voor uw gezondheid. In Een leven lang fit leest u alles over de natuurlijke methode voor blijvend gewichtsverlies die aantoont dat het er niet zo zeer om gaat wat u eet, maar wanneer en hoe.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken