Lizet Kruyff, Judith Baehner en Louis Lemaire - Rijntjes keukengeheimen

Rijntjes keukengeheimen

eenvoudige en koninklijke gerechten voor IV seizoenen

Een boek van Lizet Kruyff, Judith Baehner en Louis Lemaire

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Rijntjes keukengeheimen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Bijzonder en mooi kookboek met geschiedenis.Gefascineerd door het kookschrift van Rijntje Biljardt uit 1840 - met daarin recepten voor zowel de dagelijkse kost van de burger als de keuken van de elite - begonnen Lizet Kruyff en Judith Baehner ruim 2 jaar geleden hun zoektocht naar het verhaal achter dit bijzondere boekje. En dat leverde dit prachtige kookboek ‘Rijntjes keukengeheimen’ op over het leven en eten in de 19e eeuw. Met spannende, historische, maar vooral lekkere en toegankelijke recepten!Schol met eiersaus, eend met ingelegde komkommers, gele erwtensoep met spek en worst; 19e-eeuwse gerechten die met de seizoenen meegaan en voor ieder moment van de dag; van vlees, groente en visgerechten tot desserts.Er worden tips gegeven over de verkrijgbaarheid van de ingrediënten en welke alternatieven ter vervanging kunnen worden gebruikt. Hoe je producten bewaart en inmaakt en wat je zelf makkelijk kunt verbouwen (ook in de stad).


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken