Steven Raichlen, G. Schneider en S. Raichlen - Het complete barbecueboek

Het complete barbecueboek

Een boek van Steven Raichlen, G. Schneider en S. Raichlen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het complete barbecueboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

STEVEN RAICHLEN
HET COMPLETE BARBECUEBOEK
HET COMPLETE EN VOLLEDIG FULL COLOUR GE LUSTREERDE BOEK OVER DE KUNST VAN HET BARBECUEN.
Het complete barbecueboek is h ultieme boek met recepten, technieken en tips voor de barbecue. Auteur Steven Raichlen, topkok en bedenker van het succesvolle Amerikaanse tv-programma Barbecue University, presenteert in dit prachtige boek foto voor foto en stap voor stap de geheimen van het barbecuen en grillen van vlees, vis, groente en desserts.
Meer dan duizend full colour foto’s
Meer dan honderd technieken
Meer dan honderdvijftig recepten
Talloze handige tips voor zowel de beginnende als de ervaren barbecuer.
Het complete barbecueboek toont en beschrijft het hele barbecue- en grillproces vanaf de aanschaf en het aansteken van de barbecue (zowel houtskool als gas) tot het marineren van vlees, het grillen van groente en het roken van vis.
Voor Het complete barbecueboek ontving Steven Raichlen vele nationale en internationale prijzen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken