Clarissa Dickson Wright, J. Paterson en C. Dickson Wright - Bezeten van eten - Two fat ladies

Bezeten van eten - Two fat ladies

Een boek van Clarissa Dickson Wright, J. Paterson en C. Dickson Wright

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Bezeten van eten - Two fat ladies, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Bezeten van eten - Two Fat Ladies

De Two Fat Ladies zijn bij uitstek een Brits instituut. Met hun passie voor koken en hun typisch Britse gevoel voor humor hebben miljoenen fans hen in hun hart gesloten. In Bezeten van eten, dat al gereed was voordat Jennifer ziek werd, richten de dikke dames zich op het voedsel dat zij het meest liefhebben.

Snedig, kundig, eerlijk en vastberaden als altijd nemen Jennifer en Clarissa vierendertig van hun meest geliefde ingredienten onder de loep. Ze bespreken kort de geschiedenis ervan en onthullen waarom zij etenswaren als kreeft, tuinbonen en fazanten zo speciaal vinden.

Met meer dan honderdvijftig inspirerende recepten geeft “Two Fat Ladies - Bezeten van eten” een uniek kijkje in de keuken en een helder inzicht in de bijzondere chemie van dit illustere duo.

Jennifer Paterson was een professionele kok. Ze werd bekend door haar bijdragen aan het televisieprogramma Good Food van de BBC. Zij woonde in Londen, waar zij zich op haar motorfiets een weg baande door het verkeer. Jennifer Paterson overleed in augustus 1999.

Clarissa Dickson Wright is niet alleen columniste voor Decanter, maar ook eigenares van een kookboekenwinkel in Edinburgh. Samen met Jennifer maakte zij voor de BBC-televisie de culinaire series van de Two Fat Ladies, die in Nederland door RTL5 worden uitgezonden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken