Jan Gheysens, T. Swalens en J. Gheysens - Brusselse wafels en andere heerlijkheden

Brusselse wafels en andere heerlijkheden

Een boek van Jan Gheysens, T. Swalens en J. Gheysens

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Brusselse wafels en andere heerlijkheden, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

ETABLISSEMENT
MAX
Brusselse wafels en andere heerlijkheden
De geur van versgebakken wafels roept bij velen de nostalgie van de kindertijd op, of herinnert aan de unieke, uitgelaten sfeer van de foor.
In Brusselse wafels en andere heerlijkheden schetst de auteur, Jan Gheysens, de geschiedenis en het ontstaan van deze lekkernij door de ogen van de familie Consael, uitbaters van het Etablissement Max in Gent.
Aan de hand van prachtige archiefbeelden volg je hun interssante evolutie van eenvouding wafelkraam tot de heerlijk zoete temple vcan vadaag. De wafelelerecepten warden van gene - ratie op generatie overgeleverd en vormen nog altijd het uithangbord van de zaak. Daarnaast geeft de auteur meer dan dertig recepten prijs van andere herlijkheden zoals poffertjes, fiensjes, pannenkoken, appelbollen, kattentongen en eierkoekjes.
Fotograaf Tom Swalens stond in voor de fotgrafie van de smakelije voel je goed-recepton.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken