Hugh Johnson en H. Johnson - 2008 - Wijngids

2008 - Wijngids

Een boek van Hugh Johnson en H. Johnson

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 2008 - Wijngids, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wijnexpert Hugh Johnson volgt de gebeurtenissen op wijngebied al jaren op de voet en brengt deze samen in een handig overzicht. De Wijngids 2008 is alweer de vijfentwintigste, geheel herziene en uitgebreide editie van zijn alom gerespecteerde gids.

De Wijngids 2008 geeft praktische informatie over het huidige wijnaanbod en een overzicht van de meest recente ontwikkelingen. Johnson geeft zijn deskundig oordeel over wijnen uit de hele wereld en doet dit per wijnland met een alfabetische rangschikking van talloze wijnen, châteaus, domeinen enz. uit de regio s.

Bij elke wijn geeft Hugh Johnson een korte beschrijving van de wijn, indicatie van de kwaliteit en een opgave van de beste jaren. Ook geeft hij in Wijngids 2008 een overzicht van de beste en meest voorkomende druivenrassen.

Met deze complete gids bent u geheel op de hoogte van alles wat te weten is over wijnen!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken