Marleen Van Gaver en M. Van Gaver - Budgetkoken onder de 2,5 euro

Budgetkoken onder de 2,5 euro

Een boek van Marleen Van Gaver en M. Van Gaver

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Budgetkoken onder de 2,5 euro, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het afgelopen jaar is het leven flink duurder geworden. Als je regelmatig inkopen doet, heb je hoogstwaarschijnlijk de kassabon van de supermarkt al meermaals nauwkeurig bestudeerd omdat je dacht dat er iets te veel werd aangerekend. Maar meestal klopte de rekening en waren de producten gewoon duurder geworden. Uit onderzoek van de VLAM blijkt dat de Belgen de afgelopen maanden meer frieten hebben gegeten als gevolg van de financiële crisis. Maar je kunt toch niet elke dag frietjes eten? Het is een fabeltje dat lekker, gevarieerd en gezond eten per definitie duur is. Wie verstandig inkopen doet en een dosis creativiteit aan de dag legt, kan een heerlijke én goedkope maaltijd op tafel toveren. Dat bewijzen de recepten in Budgetkoken onder de 2,5 euro ten volle. Met dit boek op de keukentafel kun je elke dag voor minder dan 10 euro een smakelijke hoofdmaaltijd voor vier personen bereiden.

Bij het berekenen van de prijs per recept werd in de eerste plaats gekozen uit het aanbod van huismerken. De prijzen voor groenten, fruit, verse vleeswaren, vis en zuivel zijn gemiddelde prijzen. En omdat men verwacht dat de prijzen eerder zullen dalen dan stijgen, kun je ervan op aan dat je met een bankje van 10 euro toekomt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken