Buiten de kaart om
de belevenissen van het eetteam van HP/De Tijd
Een boek van Harold Hamersma, R. Hoeben en H. Hamersma
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Buiten de kaart om, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In Buiten de kaart om geeft het beruchte ‘Eetteam’ van GP/De Tijd een onverbloemd beeld van het Nederlandse eet- en drinklandschap.
Harold Hamersma en Ronald Hoeben staan garant voor bijzondere anekdotes, grappige achtergrondverhalen en praktische tips. Waar eet ik de lekkerste gehaktbal? Wat is het goedkope alternatief voor een dure bourgogne?
Buiten de kaart om is een verzameling columns die Harold Hamersma en Ronald Hoeben het afgelopen jaar in HP/De Tijd hebben gepubliceerd.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.