Cees van Casteren, M. van der Rijst, C. van Casteren en Maaike van der Rijst - Rose

Rose

Een boek van Cees van Casteren, M. van der Rijst, C. van Casteren en Maaike van der Rijst

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Rose, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Rosé. Alleen de naam al klinkt als een feestje. Er is een rosé voor iedereen, voor elk moment en voor bijna elk gerecht. Maar er is tegenwoordig veel te kiezen… Hoe kom je aan dat beetje kennis om de juiste fles voor de juiste gelegenheid te vinden? Die informatie staat in dit boek.
In Rosé wordt de ‘roze wijn’ van alle kanten belicht. Honderden wijnen zijn geproefd en van eensmaakomschrijving voorzien. Het combineren van rosé met verschillende gerechten wordt uitgebreid beschreven. Ook wordt duidelijk waarom rosés smaken zoals ze smaken, welke druivenrassen er worden gebruikt en welke invloed de herkomst op de smaak heeft.
Auteurs Cees van Casteren en Magda van der Rijst hebben met Rosé een heerlijk boek geschreven over deze populaire zomerdrank. Hun motto: haal het lekkerste uit elke fles!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken