P. van Doveren en T. le Duc - Nederlandse editie - Sergio een culinair object

Nederlandse editie - Sergio een culinair object

Een boek van P. van Doveren en T. le Duc

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Nederlandse editie - Sergio een culinair object, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Sergio Herman werd in 2005 de volgende kok in Nederland met 3 michelinsterren achter zijn naam.
Dit werkelijk wonderschone boek bestaat uit 3 delen. Een verhaal over Sergio waarin met behulp van zwart-wit fotografie zijn dynamische leven wordt weergegeven; Een catalogus waarin zijn gerechten zijn afgebeeld waardoor zijn kunstwerken als zodanig worden weergegeven; Tot slot een kleiner boekje waarin de receptuur staat, een boekje wat eenvoudig mee de keuken in kan. De 3 delen zitten in een box.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken