Glaasje met drie bereidingen van pompoen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 28 in Puur Maasland .

Gang:
amuse

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Lasagne van gepekelde en gerookte konijnenrug met kokos, zalf van pistache en schuim van kardemom

Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Tomatenwater

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Venkelwater

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Knolselderijwater

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab