Aalbessengelei met vanillesaus - vinbärskräm med vaniljsaes

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 128 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Zweeds
Gang:
brunch / buffet / nagerecht
Soort:
fruit

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Romige Spaanse puddinkjes - natillas

Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Watergruwel met bailey´s - irish fruit delight

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Kokos-groene-theepuddinkjes

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Kissel van bosbessen - kissel is tscherniki

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I