Gestolde eieren - äggstanning

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 124 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Zweeds
Gang:
ontbijt / brunch / buffet / lunchgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Het perfecte ei: gekookt, gebakken, roerei en omelet

Een recept uit Isabel

Pistachecrème

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Scrambled Egg Foam

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Bretoense kriekentaart

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek