R.C. Atkins - Dr. Atkins nieuwe dieet revolutie

Dr. Atkins nieuwe dieet revolutie

het dieet dat geen hongergevoel geeft en echt werkt

Een boek van R.C. Atkins

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Dr. Atkins nieuwe dieet revolutie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Dit boek heeft vele mensen over de hele wereld geholpen om gewicht te verliezen. Ook in Nederland en België is afslanken met behulp van het Atkins-dieet weer populair. Er is volop aandacht voor Atkins’ voedingsleer, die hij uitgebreid beschrijft in dit standaardwerk Dr. Atkins’ nieuwe dieetrevolutie . De basisgedachte achter het Atkins-dieet is dat men het eten van koolhydraten drastisch terugbrengt en de nadruk legt op het eten van eiwitten en vetten. Wereldwijd zijn van deze volledig herziene editie miljoenen exemplaren verkocht. Deze Nederlandstalige editie is vertaald vanuit het Engels en aangepast door een vertaler die al jaren zelf het dieet volgt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Kippastei

Ingrediënten:
bleekselderij, kipfilet, pasteideeg, peper, peterselie, room, ui, venkelzaad, wortel, zetmeelvrij bindmiddel, zout en zoutarme kippenbouillon

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte / pastei
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Kip cacciatore

Ingrediënten:
droge witte wijn, extra vergine olijfolie, gedroogde rode peper, gedroogde rozemarijn, kip, knoflook, pruimtomaat uit blik, ui, zout en zoutarme kippenbouillon

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Ossobuco

Ingrediënten:
citroenschil, droge witte wijn, gedroogde oregano, kalfsschenkel, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, bladpeterselie, tomaten uit blik, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Bourgondische runderstoofschotel

Ingrediënten:
atkins bake mix, bleekselderij, boter, droge rode wijn, gedroogde tijm, kleine champignons, knoflook, laurier, olijfolie, ontbijtspek, runderlende, runderribstuk, ui, water, wortel en zoutarme runderbouillon

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / voorgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Atkins krabkoekjes

Ingrediënten:
koolhydraat beperkt brood, krab, lente-ui, mayonaise, old bay seasoning, peterselie, plantaardige olie en rode paprika

Keuken:
Amerikaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Kipsalade

Ingrediënten:
augurken met dille, dille, ei, kappertjes, kipfilet, lente-ui, mayonaise, pecannoten, peper en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / gevogelte