Charles Maclean, Phil Vickery, Tara Fisher en efef.com - Heerlijk glutenvrij bakken

Heerlijk glutenvrij bakken

Een boek van Charles Maclean, Phil Vickery, Tara Fisher en efef.com

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Heerlijk glutenvrij bakken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Brood, gebak en desserts: het zijn de gerechten die mensen met coeliakie het meest missen. Phil Vickery greep deze culinaire uitdaging aan en ontwikkelde een verzameling van zo’n 70 baanbrekende recepten voor gebak, brood en koekjes die allemaal zo lekker zijn dat je nooit zou bedenken dat ze glutenvrij zijn.

In het eerste deel van het boek wordt ingegaan op een glutenvrije voeding en wordt uitgelegd wat dit betekent voor brood en gebak. Phil leidt de lezer langs alle benodigde ingrediënten in de glutenvrije voorraadkast en geeft verschillende eenvoudig te maken glutenvrije bloemmixen die in alle recepten in dit boek worden gebruikt.

Vanuit zijn met een Michelinster bekroonde culinaire ervaringen geeft Phil heerlijke glutenvrije varianten op koekjes en cupcakes, taart, repen, brood, desserts en zoete snoeperijen. Van vanillecakejes en chocoladebrownietaart tot pecan-honingkoek en foccacia: Heerlijk glutenvrij bakken staat boordevol met recepten voor de hele familie. Het is het enige glutenvrije bakboek dat u nodig hebt!

Phil Vickery is een van de meest talentvolle en populaire chefs van Engeland. Hij verschijnt vaak op de tv als vaste chef-kok van This Morning en in Ready, Steady Cook. Daarnaast schreef hij enkele bekroonde boeken en is hij bovendien culinair ambassadeur van de Engelse coeliakievereniging.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken