Harry Mercuur en H. Mercuur - Desserts & patisserie van Harry Mercuur

Desserts & patisserie van Harry Mercuur

Een boek van Harry Mercuur en H. Mercuur

We hebben 3 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Desserts & patisserie van Harry Mercuur, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De creaties van patissier Harry Mercuur zijn net zo kleurrijk als zijn karakter en levenswandel. Het zijn creaties van een beeldend kunstenaar die op een aangenaam verwarrende manier de zintuigen weet te prikkelen: zijn deze kunstwerkjes te mooi om op te eten of te lekker om te laten staan? Harry Mercuur, die zijn vaardigheden perfectioneerde in de bekendste hotels van West Europa, biedt u in dit boek een zorgvuldige selectie van zijn eigen recepten voor patisserie en desserts. Hélène Matze redigeerde de receptuur en zorgde voor een praktisch en overzichtelijk geheel. De schitterende foto’s van Kees Hageman tonen in één oogopslag het verschil tussen gewoon gebak en de sprankelende ‘cadeautjes’ van Harry Mercuur


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Desserts & patisserie van Harry Mercuur

Een greep uit de 3 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Harry Mercuur en H. Mercuur - Desserts & patisserie van Harry Mercuur

Recept uit Desserts & patisserie van Harry Mercuur:

mandarin Napoléon

Ingrediënten:
bladgelatine, boter, citroen, eiwit, groene voedingskleurstof, heldere taartgelei, kapselplak, langevingerbeslag, mandarijnenlikeur, mandarijnensap, poedersuiker, rode voedingskleurstof, slagroom, volle yoghurt en vruchten