J. Vassallo en D. Rooney - Basic China

Basic China

Een boek van J. Vassallo en D. Rooney

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Basic China, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.



De meeste mensen zijn opgegroeid met een Chinees restaurant in de buurt. Iedereen die wel eens heeft genoten van de exotische maaltijden uit het Oosten zal zich hebben afgevraagd hoe ingewikkeld het zou zijn om die gerechten thuis te bereiden. Chinees koken hoeft niet moeilijk te zijn - het belangrijkste is, de juiste ingrediënten bij elkaar te zoeken. In dit boek vind je een lijstje met basisingrediënten die nodig zijn om eenvoudige Chinese maaltijden te bereiden. Als je van dim sum houdt, zul je geliefde recepten aantreffen voor bapao’s, garnalenwontons en miniloempia’s. Als je op zoek bent naar een snel recept, vind je talrijke overheerlijke roerbakgerechten, maar ook heldere uitleg over hoe je een wok moet inbranden en onderhouden. Verder laat Basic China zien hoe je perfect gestoomde rijst kunt maken en hoe je een kip moet snijden zoals een Chinese meesterkok dat doet. Tot slot wordt onthuld hoe eenvoudig het eigenlijk is om van die heerlijke Chinese nagerechten, zoals gefrituurd ijs en custardtaartjes, zelf te maken. Nu je dit boek hebt, zul je zonder twijfel altijd thuis eten en geen afhaalmaaltijd meer bestellen.





[achterflap]



Jody Vassallo is al meer dan twaalf jaar auteur. Ze heeft niet alleen een passie voor koken, ze is ook dol op reizen en inmiddels heeft ze al heel wat van de wereld gezien. Deze reizen zijn een grote culinaire inspiratiebron voor haar. Haar boeken Peper & Zout, Basic Pasta, Basic Tapas en Basic Thais verschenen ook bij Uitgeverij Terra.



Deirdre Rooney is een internationaal bekende lifestylefotografe en styliste. Haar foto’s hebben in talloze bekende kranten en tijdschriften gestaan, waaronder The Sunday Times, Grazia, Marie-Claire, Martha Stewart Living en Food & Wine Magazine. Ze verzorgt ook de fotografie voor talloze boeken.




Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken