Kippenleverpaté

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 360 in De Dikke van Dam .

Gang:
voorgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kip gevuld met hersenen

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Geroosterde kip met groentebundeltjes

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Suprêmesaus

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Kip, malse boter- uit Kasjmir

delicious. magazine - 2007-03