Gordon Ramsay, G. Ramsay, Roz Denny en D. Miller - Passie voor vis

Passie voor vis

Een boek van Gordon Ramsay, G. Ramsay, Roz Denny en D. Miller

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Passie voor vis, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Gordon Ramsey is bekend om zijn lichte en intens smakende gerechten, waarmee hij in het Londense restaurant Aubergine twee Michelin-sterren bij elkaar kookte. Met zijn eerste boek, Passion for favour, won hij de Glenfiddich Food Book of the year award. Voor dit boek heeft hij zich volledig gestort op de ingrediënten die hem het meest fascineren: vis, schaal- en schelpdieren, in de breedste zin van het woord.
Het boek is bedoeld voor de thuiskok, vooral ook voor diegenen die in eigen keuken misschien nog nooit de mogelijkheden van vis hebben ontdekt. Het boek geeft duidelijke aanwijzingen over het kopen van vis - van het kiezen van de meest verse exemplaren tot het berekenen van de hoeveelheid per persoon - en bevat grondige instructies voor het fileren, ontvellen, schoonmaken, marineren, op smaak brengen, koken en invriezen van allerlei soorten vis, schaal- en schelpdieren.
Als het om vis gaat, zijn de eenvoudigste bereidingsmethodes meestal de beste, en technieken als bakken in de koekenpan, grillen en pocheren worden allemaal uitvoerig behandeld. Als u de basistechnieken eenmaal onder de knie heeft, kunt u kiezen uit honderd spannende recepten die speciaal voor dit boek ontwikkeld zijn.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken