Vincent Boue, Hubert Delorme, Clay McLachlan en Didier Stephan - Encyclopedie van de patisserie en desserts

Encyclopedie van de patisserie en desserts

Een boek van Vincent Boue, Hubert Delorme, Clay McLachlan en Didier Stephan

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Encyclopedie van de patisserie en desserts, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De nieuwe bijbel van de patisserie. De bijbel van de patisserie en desserts: volledig geïllustreerde encyclopedie voor het leren bereiden van uw eigen patisserie en desserts.

300 handelingen en foefjes stap voor stap uitgelegd
- Alle technieken: glaceren, marmeren, snijden, bladerdeeg maken, etc.
- Vele suggesties voor het garneren van gerechten
- Met instructievideo’s waarin de belangrijkste technieken duidelijk worden uitgelegd

150 geïllustreerde basisrecepten
- De grote klassiekers: citroentaart, Paris-brest, clafoutis, crème brûlée e.v.a.
- De meest geraffineerde: o.a. croquembouche, omelette sibérienne, makaron, croissants
- En de meest ludieke: marshmallow, berlingot, ijslolly’s en meer

Geschreven door professionele leermeesters


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken