Terug naar Foodstyling.

Foodstyling recepten

tips en trucs om de meest fantastische borden op tafel te zetten

Roberta Deiana en Claudia Castaldi

Overzicht van alle recepten

Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / voorgerecht uit Foodstyling:

Blokjes bloody mary

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, gelatine, peper, selderijblad, tabasco, tomatensap, wodka, worcestershiresaus en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / hoofdgerecht uit Foodstyling:

Torentje van blauwe inktvis

Ingrediënten:
bladzilver, inktvis, limoenen, olijfolie, peper, risottorijst, rode biet, rode kool, rode uien, zeezout en zout

Soort:
vis
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Woodstockpasta met kruiden en kiemgroenten

Ingrediënten:
blauwe voedselkleurstof, groene voedingskleurstof, harde tarwebloem, kiemgroenten, knoflook, olijfolie, peterselie, rode voedselkleurstof, saffraan, sesamzaad, tijm en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Cheesecake met pompoen

Ingrediënten:
amaretti, boter, droge biscuits, gelatine, kaneelpoeder, melkchocolade, poedersuiker, pompoen, pure chocolade, roomkaas en witte chocolade

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / nagerecht uit Foodstyling:

Tartelettes met bolletjes

Ingrediënten:
aalbessen, aardbeien, amandelschaafsel, banaan, bosbessen, citroen, custardvla, hartig deeg, eetbare zilverflakes, meloen, peer, perzik uit blik en vanillevla

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Snack of tussendoortje uit Foodstyling:

Discoballetjes

Ingrediënten:
bloem, ei, frituurolie, gember, groene voedingskleurstof, kipfilet, lente-uitje, peper, rode voedselkleurstof, saffraan en zout

Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Foodstyling:

Tartelettes met pastelkleurige room

Ingrediënten:
aalbessen, amarenekersen, blauwe voedselkleurstof, bosbessen, chocoladeganache, groene voedingskleurstof, rode voedselkleurstof, slagroom, taartbodem en vanillesuiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / hoofdgerecht uit Foodstyling:

Viscompositie op een zouttablet

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, citroen, coquilles, eiwit, garnalen, gember, lente-ui, nori, olijfolie, sesamolie, sesamzaad, tonijn, wasabi, zout en zwart sesamzaad

Soort:
vis
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Ikebana van groenten

Ingrediënten:
bieslook, frambozen, sla, krulradicchio, roggebrood, rucola, tijm, venkelgroen, witlof en wortel

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / hoofdgerecht uit Foodstyling:

Gouden kipfilet met goudstaven

Ingrediënten:
azijn, bladgoud, cayennepeper, citroen, goudflakes, griekse yoghurt, kipfilet, knoflook, komkommer, olijfolie, oregano, peper en zout

Soort:
gevogelte / aardappelgerecht
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / voorgerecht uit Foodstyling:

Gevulde tomaatjes in gelatine

Ingrediënten:
gelatine, goudflakes, groentebouillon, kappertjes, olijfolie, oregano, peper, tijm, tomaatjes, verse geitenkaas en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / hoofdgerecht uit Foodstyling:

Koude tulband met zilveren sardientjes

Ingrediënten:
bladzilver, citroen, knoflook, olijfolie, peper, rode biet, rode spaanse peper, rode ui, rozemarijn, sardienen, tijm, zout en zure room

Soort:
aardappelgerecht / vis
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Snack of tussendoortje uit Foodstyling:

Tortilla's met kikkererwtendip

Ingrediënten:
citroen, groene voedingskleurstof, kikkererwten, knoflook, komijn, olijfolie, peper, peterselie, rode voedselkleurstof, tortilla en zout

Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Foodstyling:

Crostata met abrikozencompote en peper

Ingrediënten:
abrikozencompote, amandelschaafsel, bloem, boter, eidooier, peper, witte basterdsuiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Versierde hazelnoottuiles

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, hazelnoten, poedersuiker, rode voedselkleurstof en vruchtensuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Bijgerecht uit Foodstyling:

Friet met pimenton

Ingrediënten:
aardappel, eiwit, frituurolie, grof zout, paprikapoeder en pimenton de la vera dulce

Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Foodstyling:

Minimuffins met kaasfrosting en bloemen

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, eetbare bloemen, ei, kiemgroenten, natriumbicarbonaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, roomkaas, yoghurt, zachte geitenkaas en zout

Soort:
vegetarisch