Madhur Jaffrey, M. Jaffrey en J. Cazals - De eenvoudige Indiase keuken

De eenvoudige Indiase keuken

favoriete gerechten stap voor stap bereid

Een boek van Madhur Jaffrey, M. Jaffrey en J. Cazals

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De eenvoudige Indiase keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In ‘De eenvoudige Indiase keuken’ laat Madhur Jaffrey ons zien hoe gemakkelijk het kan zijn om de smaak van India in huis te halen. Haar veertig recepten zijn stap voor stap beschreven en voorzien van duidelijke kleurenfoto’s, die het zelfs een beginner mogelijk maken met succes allerlei authentieke Idiase gerechten te bereiden.
Bovendien treft u inspirerende menusuggesties en een verklarende lijst van belangrijke Indiase ingrediënten aan. Madhurs eenvoudige aanwijzingen staan iedere keer weer garant voor een uitstekend resultaat.
Madhur Jaffrey is een gezaghebbend schrijfster over de Indiase, de vegetarische en de oosterse keuken. Van haar hand zijn dertien kookboeken verschenen, waaronder de bestseller Illustrated Indian Cookery. Ook schrijft ze bijdragen voor diverse internationale kranten en tijdschriften.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken