Marsala-roomijs - gelato di zabaglione

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 242 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / ijs

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Crème anglaise

Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Karamelijs - gelato al caramello

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Zabaglione-ijs

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Honingparfait

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co