Gino D'Acampo, Gino d'Acampo, Kate Whitaker en efef.com - Mijn Italiaanse dieet

Mijn Italiaanse dieet

100 gezonde recepten uit de zonnige keuken

Een boek van Gino D'Acampo, Gino d'Acampo, Kate Whitaker en efef.com

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Mijn Italiaanse dieet, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De Italianen zijn gezond en slank terwijl ze verrukkelijk eten. Italië heeft zelfs relatief het laagste aantal mensen met overgewicht in de EU. Voor wie houdt van lekker eten maar toch wat gewicht wil kwijtraken, heeft Gino D’Acampo de oplossing gevonden: zijn Italiaanse dieet.
Gino ging terug naar zijn jeugd en koos gezonde, voedzame en verleidelijke gerechten die je met een zuiver geweten kunt eten. Op het mediterrane menu staat verse vis, mager vlees, peulvruchten, olijfolie en veel fruit en groenten, wat verklaart waarom de mensen daar slanker en gezonder zijn en langer leven. Het gaat om genieten en rustig de smaken proeven, waarvoor de Italiaanse keuken zich als geen ander leent.
Samen met een vooraanstaand diëtiste heeft Gino de 100 recepten geanalyseerd en een maaltijdschema samengesteld waarbij je gewicht verliest. Mijn Italiaanse dieet is geen radicaal regime met verlies van een groot aantal kilo’s, maar een natuurlijk dieet waarbij je je goed voelt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken