Erik Spaans en E. Spaans - De Smaak van Frankrijk

De Smaak van Frankrijk

Een boek van Erik Spaans en E. Spaans

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Smaak van Frankrijk, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Erik Spaans is fotograaf, wijnschrijver en eigenaar van de bedrijven Les-Belles-Images en wine-food-pictures.com, twee beeldarchieven, die zich voornamelijk richten op alle facetten van wijngebieden, de wijn en het regionale voedsel.
Naast de honderden publicaties in binnen- en buitenlandse tijdschriften is De smaak van Frankrijk zijn eerste complete uitgave over een land met zijn regionale gastronomie. Een uniek duo van twee boeken. Het ene over de Franse wijnstreken, het andere over gerechten die altijd al in dezelfde streek werden gemaakt.
De twee boeken vullen elkaar naadloos aan, maar kunnen ook los van elkaar bestaan. Op luchtige wijze wordt de lezer een culinaire tocht door Frankrijk gepresenteerd, waarbij professionaliteit en creativiteit in tekst en beeld, op het bord en in het glas de boventoon voeren.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken