Gido van Imschoot, Be Gusto, Johannes Denis en Steve Engels - 2013 - Bistronomie

2013 - Bistronomie

Een boek van Gido van Imschoot, Be Gusto, Johannes Denis en Steve Engels

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 2013 - Bistronomie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Deze Bistronomie Gids 2013 omvat een exclusieve selectie van bistro’s, brasseries en complexloze restaurants in Vlaanderen & Brussel.Bistronomie is veel meer dan een nieuw begrip of trend. Bistronomie staat voor de combinatie van een eerlijke keuken, geproefd in een ongedwongen sfeer, met daarbovenop een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding. Sommigen bestaan al vele jaren en zijn ware Bistronomie monumenten, terwijl deze gids je ook laat kennismaken met een nieuwe generatie jonge leeuwen. Bistronomie, misschien wel het nieuwe woord van het jaar…Laat je bij je volgend restaurantbezoek leiden door deze unieke Bistronomie gids.Deze gids kan tevens besteld worden met een gepersonaliseerde kaft met logo en vermelding van uw bedrijf of associatie.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken